Twitter Υπάρχει νέος «αυγολέμονος» και χάνει άπειρα ποσά στον ιππόδρομο

Πέρυσι έχασε 2.400.000 δολάρια σε μία ιπποδρομία και φέτος συνέχισε το σερί. Τι να μας πει τώρα ο «αλεπουδιάρης».

Είναι ο τύπος που κάνει κάθε μπούκερ να χαμογελάει. Ο 71χρονος Jim McIngvale από τις ΗΠΑ έχει καταφέρει να χάσει συνολικά 3.900.000 δολάρια σε δύο χρόνια και μάλιστα σε δύο κούρσες. Συγκεκριμένα, ο «Mattress Mack» όπως είναι το ψευδώνυμό του, μαγνήτισε τα φώτα της δημοσιότητας όταν πέρσι στο Kentucky Derby είχε ποντάρει συνομιλικά 2.400.000 δολάρια σ’ ένα άλογο, το οποίο ωστόσο τον πρόδωσε. Το «γκανιάν» έσπασε και τον οδήγησε σ’ έναν επικό κουβά.

Ο μερακλής παππούς δεν πτοήθηκε. Φέτος αποφάσισε να ρεφάρει και φόρτωσε 1.500.000 δολάρια στο άλογο με όνομα «Epicenter». Ο αναβάτης του αλόγου ήταν ο Steve Asmussen και ο παππούς πίστεψε ότι θα τον δικαιώσει. «Είναι το φαβορί για το Kentucky Derby. Μου αρέσει το Epicenter, είναι καταπληκτικό άλογο», είχε πει στο Bleacher Report, συμπληρώνοντας: «Μου αρέσει επίσης και ο Steve Asmussen γιατί είναι Τεξανός και η οικογένειά του έχει δυνατές ρίζες με τους ιππικούς αγώνες, με τους οποίους έχουν ασχοληθεί γενιές και γενιές τους. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και νομίζω ο Steve θα κερδίσει το Kentucky Derby».

Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε υπολογίσει. Στα τελευταία μέτρα της κούρσας, το άλογο «Rich Strike» έκανε μία μυθική αντεπίθεση, χτύπησε τα πέταλα στο πάτωμα και δυνατά και άφησε το «Epicenter» να φάει την σκόνη του.

Ακόμη ένας κουβάς για τον 71χρονο, ακόμη μία ιστορία που έχει να αφηγείται ο κόσμος του ιπποδρόμου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved