Assosiated Press Συνεχίζεται το petition για να μην παίξει η Amber Heard στο Aquaman 2

Έχει ήδη ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια σε υπογραφές.

«Οι άνδρες είναι θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, όπως και οι γυναίκες. Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί και πρέπει να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί η βία», αναφέρεται στην αίτηση. Παράλληλα η αίτηση ζητάει την απομάκρυνση της Amber Heard από την επερχόμενη ταινία της DC, «Aquaman 2» η οποία έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια υπογραφές.

Η Amber Heard η οποία έχει δεχτεί μήνυση από τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp για συκκοφαντική δυσφήμιση αξιώνοντας το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας του περίφημου άρθρου της Washington Post του 2018 σύμφωνα με το οποίο τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, πλέον δέχεται πυρά από παντού και όπως όλα δείχνουν εκείνη ήταν που έκανε την κακοποίηση.

 

 

«Ο Depp περιγράφει πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής κακοποίησης που υπέστη στα χέρια της (τότε) συζύγου του Heard, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού όπου τον γρονθοκόπησε δύο φορές στο πρόσωπο και ενός άλλου όπου έσπασε το δάχτυλό του με ένα μπουκάλι βότκα κι έπρεπε να επανασυνδεθεί χειρουργικά. Θα φέρει την ουλή από αυτό για το υπόλοιπο της ζωής του».

O Johnny Depp απλώς διασκεδάζει στη δίκη με την Amber Heard

Για να επιστρέψουμε όμως στα του Aquaman 2

Η Heard πρόκειται να εμφανιστεί στο Aquaman 2 ως Mera, ως ερωτικό ενδιαφέρον του πρωταγωνιστή Jason Momoa και μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί ήδη σε δύο ταινίες με την συγκεκριμένη ιδιότητα. Η τρίτη της παρουσία ωστόσο ενδέχεται να μην γίνει κιόλας, καθώς υπάρχουν πολλοί που δεν τη θέλουν στο συγκεκριμένο ρόλο και πιέζουν την Warner Bros. να την απομακρύνει από το cast. To petition που είχε ξεκινήσει το 2020 ύστερα από την απομάκρυνση του Depp από το prequel του Harry Potter, Fantastic Beasts -τη θέση του πήρε ο Mads Mikkelsen- είχε ξεπεράσει τις 1,6 εκατομμύρια υπογραφές, αλλά από ότι φαίνεται σηκώνει και άλλη «έμπνευση» λόγω της δίκης.

«Οι άνδρες είναι θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, όπως και οι γυναίκες. Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί και πρέπει να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί μία γνωστή κακοποιός στη βιομηχανία του θεάματος», συνεχίζει η αναφορά. «Κανε το σωστό. Αφαιρέστε την Amber Heard από το Aquaman 2».

 

 
 

Αν και ο Depp δεν κατονομαζόταν στην αίτηση, αποβλήθηκε από πολλές ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού κατά τη διάρκεια της δημοσίευσής του, συμπεριλαμβανομένων των Πειρατών της Καραϊβικής και των Fantastic Beasts. Ωστόσο, η υπεράσπιση της Heard παρουσίασε στοιχεία ότι ο Depp αποκόπηκε από το franchise των Πειρατών πριν από τη δημοσίευση του op-ed το 2018.

Οι δικηγόροι της Heard παρουσίασαν πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν τον Depp ως χρήστη ουσιών. Κατά τη διάρκεια της επανεξέτασης, ο Depp επιβεβαίωσε ότι έστειλε μακάβρια μηνύματα σε φίλο του αναφερόμενος στην Heard.

 

 

Ο Depp ισχυρίστηκε ότι τα κείμενα ήταν απλώς μια έκφραση του «σκοτεινού χιούμορ» του

«Mερικές φορές ο πόνος πρέπει να αντιμετωπιστεί με χιούμορ – και μερικές φορές σκοτεινό, πολύ σκοτεινό χιούμορ».

Η νομική ομάδα του Depp κάλεσε επίσης το ιατρικό προσωπικό που τον εξέτασε για κατάχρηση ουσιών. Ισχυρίζονται ότι έγιναν μάρτυρες καβγάδων μεταξύ του ζευγαριού, αλλά όχι σωματικής κακοποίησης.

H Heard αναμένεται να λάβει θέση τις επόμενες εβδομάδες. Η νομική ομάδα της Heard μπορεί ενδεχομένως να καλέσει άλλους μάρτυρες με τους οποίους είχε σχέσεις, όπως ο Elon Mask και ο James Franco.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved