associated press Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τον Elon Musk ως αφεντικό στο Twitter;

Μία τελευταία έρευνα έρχεται να ρίξει φως σχετικά με την επιχειρηματική είδηση της χρονιάς.

Η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk είναι η επιχειρηματική είδηση της χρονιάς. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας έχει γίνει το απόλυτο viral και αποτελεί μία αστείρευτη πηγή για memes. Η εξαγορά έχει διχάσει τον κόσμο καθώς αρκετοί είναι αυτοί που δε συμφωνούν με την απόφαση της εταιρείας να πουλήσει τις μετοχές στον κύριο Tesla.

 

 

Ωστόσο σύμφωνα με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Rasmussen για λογαριασμό της εφημερίδας «New York Post», η πλειοψηφία δείχνει να επικροτεί αυτή την απόφαση. Συγκεκριμένα το 62% των Αμερικανών είναι υπέρ αυτής της εξαγοράς, με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης να δείχνουν ότι είναι γυναίκες, άτομα με χαμηλό εισόδημα, κυρίες Ρεπουμπλικάνοι και άτομα άνω των 40 ετών. Επίσης το 57% των Δημοκρατικών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση υποστήριξαν ότι το Twitter θα έχει καλύτερο μέλλον με τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη στο τιμόνι.

H εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk έχει αρχίσει να μας τρομάζει

Στον αντίποδα, μόλις το 13% θεωρεί πως το Twitter δεν θα έχει καλή εξέλιξη στα χέρια του Elon Musk ενώ οι υπάλληλοι της πλατφόρμας εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, για τον τρόπο με τον οποίο θα τους αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν χίλιοι ενήλικες, διεξήχθη την ημέρα που το διοικητικό συμβούλιο του Twitter ενέκρινε ομόφωνα την εξαγορά στην τιμή που πρότεινε ο Έλον Μασκ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved