Μια ζωή μας διασκέδαζε, τώρα που δεν έχει να χάσει τίποτα θα σταματήσει να το κάνει;

Το παραπάνω σκηνικό είναι ένα από τα πολλά (σίγουρα όχι το τελευταίο) που έχουν διαδραματιστεί στα έδρανα του δικαστηρίου της Βιρτζίνια. Μια δικαστική αίθουσα που περιμέναμε πώς θα θυμίζει «Law and Order» αλλά μάλλον εξελίσσεται και κακέκτυπο από κάποια χαζοκομεντί ταινία, με τον αγαπημένο μας Jack Sparrow -a.k.a. Johnny Depp- να βρίσκεται στο επίκεντρο και να δίνει συνεχώς λόγους να τον απολαμβάνουμε είτε live, είτε αργότερα στα highlights κόντρα στην πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

 

 

Δίκη τρόπος του λέγειν δηλαδή, καθώς θα μπορούσε να είναι άνετα ένα παιχνίδι ριάλιτι, που άπαντες βλέπουν τα βράδια στον καναπέ -έχει και διαδικτυακή κάλυψη όπως είπαμε παραπάνω-, βγαίνει άπειρη ίντριγκα με τις καθημερινές αποκαλύψεις, συνεχώς δημιουργούνται νέα συμπεράσματα και στο τέλος όλοι περιμένουν σε ποιον θα «κάτσει» το μεγάλο ποσό του νικητή, αξίας 50 εκατ. δολαρίων.    

 

Μας κούρασαν μεν, αλλά…

Δεν είναι ψέμα πως η συγκεκριμένη δίκη μοιάζει με ατέρμονο βρόγχο καθώς δεν ξέρεις πότε τελειώνει, αν είναι όντως στη μέση ή απλά στην αρχή της, τι νόημα έχουν όλα τα στοιχεία που βγαίνουν καθημερινά στη φόρα, πώς θα επηρεάσουν τους ενόρκους, ποια θα είναι η απάντηση της υπερασπιστικής γραμμής της Heard, κυρίως όμως μοιάζει σαν μια ασχολία που μπήκε ετσιθελικά στη ζωή μας απλώς για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε.

Όμως όπως όλα τα σίριαλ που βγάζουν πολλούς κύκλους, έτσι και το «Depp vs Heard» πολλά χρόνια πριν μας έρθει σε μορφή «American Crime Story» έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του, σε βαθμό που ακούμε τις λέξεις Depp και Heard και μας πιάνει απόγνωση από την βαρεμάρα.

Γενικά μας δείχνουν πώς δεν πρέπει να χωρίζει κάποιος.

 

Ο τίτλος «Πάλι τα ίδια;» δεν θα είναι άδικος, σε βαθμό που σκέφτεσαι να ξαναρχίσεις το Survivor που είχες σταματήσει επειδή δεν άντεχες άλλες κατινιές.

 

Ο Depp κάνει το κομμάτι του

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τον έβλεπες και αισθανόσουν ότι ο τύπος είναι στα καλά του. Το μάτι του Johnny Depp τρεμόπαιζε πάντα και ασχέτως του πόσο καλός ηθοποιός ήταν δεν ήταν και το άτομο ακριβώς που θα έβαζες το χέρι σου στη φωτιά. Παρόλα αυτά η κατάλληξη της καριέρας του μετά τη συκκοφαντική δυσφήμιση την Amber Heard, με όλες τις πόρτες του Hollywood να κλείνουν και τον ίδιο να μένει στα αζήτητα, αναμφίβολα ήταν κάτι που δεν του άξιζε. Σίγουρα όχι εξαιτίας της τρελο-Amber που καθημερινά μας δίνει λόγους να την αντιπαθούμε παραπάνω με τα τερτίπια, τις αποκαλύψεις, ακόμα και το καημένο ύφος-ερμηνεία στην αίθουσα που αποκαλύφθηκε ότι είναι fake.

 

 

Στην ουσία και οι δύο έχουν χάσει την αίγλη που κάποτε είχαν, ωστόσο αν κάποιος δεν έχει να χάσει τίποτα αυτή τη στιγμή είναι ο Johnny Depp. Για αυτό και κάνει το κομμάτι του.

Κάθε μέρα του στο ακροατήριο μπορεί να παίζει την τελευταία παρτίδα διάσωσης για την υπόληψη και ίσως την καριέρα του, το κάνει όμως με το Johnny Depp Way. Με τη μόνη διαφορά βέβαια ότι δεν παίζει κάποιο ρόλο, είναι αυθεντικός.  Ακόμα και αν είναι εριστικός, μας αρέσει. H δικηγόρος της Amber Heard για την ώρα τουλάχιστον τα βρίσκει σκούρα απέναντι του και το ακροατήριο ακόμα και αν έχει κουραστεί, τουλάχιστον έχει ένα λόγο να διασκεδάζει.

Τουλάχιστον κάτι θα μας μείνει από αυτή την ιστορία, όποια και αν είναι η κατάληξή της.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved