Instagram Βρήκαμε τους celebrities που θα έπρεπε να αγοράσουν το Twitter

Από τα ντολμαδάκια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τα stories της Ιωάννας Τούνη μέχρι το διαζύγιο των Depp – Heard, ανακαλύψαμε εκείνους που θα το έκαναν καλύτερα από τον Elon Musk.

Είναι η είδηση που έχει τρεντάρει περισσότερο τα τελευταία 24ώρα. Ο Elon Musk εξαγόρασε το Twitter και οι χρήστες στο διαδίκτυο έχουν ακόμη ένα θέμα συζήτησης για να καταπιαστούν. Για να τσακωθούν, για να τρολάρουν, για να αποσυμπιεστούν από την πίεση της καθημερινότητας. Ο ίδιος διατυμπανίζει ότι θέλει η πλατφόρμα να διαφυλάξει τις αρχές ελευθερίας του λόγου, να ανοίξει τον αλγόριθμο, να αυξήσει τους επιβεβαιωμένους πραγματικούς χρήστες, να περιορίσει τα spam bots και να μειώσει τις διαφημίσεις. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το επιχειρηματικό σκέλος αλλά αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη. Εξάλλου κανείς δε δίνει 44 δις δολάρια για ένα καπρίτσιο. Κάπου αποσκοπεί.

O κόσμος δικαίως φοβάται μετά την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk.

Ωστόσο, μεταξύ μας, θεωρούμε πως ο Elon Musk όσο και να θέλει να εκτοξεύσει το Twitter, δε θα καταφέρει να μιλήσει στην ψυχούλα του μέσου χρήστη. Στο ratpack.gr σκεφτήκαμε Έλληνες και ξένους επώνυμους που θα μπορούσαν να κάνουν πιο ενδιαφέρον το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αρκεί να είχαν τα χρήματα να το εξαγοράσουν.

 

Johnny Depp και Amber Heard

Ο κόσμος ψοφάει για κουτσομπολιό. Θέλει να μαθαίνει κάθε λεπτομέρεια για την ιδιωτική ζωή των celebrities και αισθάνεται υπέροχα όταν βλέπει τα είδωλά του να γκρεμίζονται. Όσο περισσότερο ξεκατινιάζονται, τόσο το καλύτερο για τη μάζα.

Το διαζύγιο των Johnny Depp και Amber Heard είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς δεν πρέπει να χωρίζεις.

Γύρω τους έχει στηθεί ένα freak show με τα memes να είναι περισσότερο από όσα μπορείς να διαχειριστείς. Μάλιστα αν θα μπορούσε να γίνει σε live σύνδεση, ως reality, τότε ολόκληρος ο πλανήτης θα είχε στηθεί στις οθόνες του. Ίσως το πρώην ζευγάρι να σκεφτεί να λύσει τις διαφορές του μέσω του Twitter. Να εξαγοράσουν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να σπαμάρουν ασταμάτητα μέσω tweets. Το πρώτο διαδικτυακό διαζύγιο μέσω των social media είναι γεγονός. Το αποτέλεσμα της δίκης θα κριθεί από τους χρήστες του twitter και θα ανακοινωθεί μέσω Insta story.

 

 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Είναι ο καλύτερος chef στον κόσμο; Όχι. Είναι ο πιο ακομπλεξάριστος που γνωρίζεις; Ναι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αγοράζει το Twitter και τα αλλάζει όλα. Συνταγές για γαρδουμπάκια, ντολμαδάκια και δημοσκοπήσεις για το αν πρέπει να μπει κιμάς στα γεμιστά. Το timeline στο Twitter γεμίζει από γεύσεις και αρώματα φαγητών ενώ τα αθλητικά δεν λείπουν από το menu. Καθημερινά νέα για την ομάδα του Πανιωνίου, γνωστός οπαδός της ομάδας ο chef Λεωνίδας, συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξει στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης και ρετρό ιστορίες από εποχές Φάνη Χριστοδούλου.

 

 

Ιωάννα Τούνη

Ξέρεις ποια είναι η επιτυχία του Instagram σε σύγκριση με τα υπόλοιπα social media; Η απάντηση βρίσκεται στη δύναμη της εικόνας. Το Instagram είναι ένα μέσο που κάνει τους χρήστες χαρούμενους. Φωτογραφίες και βίντεο από ταξίδια, selfies, φαγητά. Για λίγο ξεφεύγεις από τη μαυρίλα της επικαιρότητας και της τοξικότητας του Twitter. Η Ιωάννα Τούνη είναι το πιο σημαντικό όπλο της βιομηχανίας των Ελληνίδων Influencers. Αναλαμβάνει CEO του Twitter και επιτρέπει μόνο posts από παραλίες, μαγιό και μέρη που έχεις ονειρευτεί να πας. Το Twitter αποβάλλει την τοξικότητα και γίνεται ένα happy μέρος.

 

 

Hasbulla Magomedov

Ο απόλυτος σταρ στο διαδίκτυο. Ο Hasbulla είναι ο άνθρωπος συνώνυμο της επιτυχίας. Κάθε post από την ιδιαίτερη πατρίδα του στο Νταγκεστάν γίνεται viral και τον λατρεύει ολόκληρος ο πλανήτης. Τον Ιούνιο κλείνει τα 20 χρόνια ζωής και η εξαγορά του Twitter είναι το κατάλληλο δώρο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved