Oι Slipknot φτιάχνουν τον δικό τους κόσμο στο Metaverse

Λέγεται Knotverse και έχει ήδη ξεκινήσει να έχει κόσμο.

Slipknot δεν χρειάζονται συστάσεις. Όσοι ασχολούνται με τον σκληρό ήχο γνωρίζουν ποια είναι η επιρροή τους στη μουσική παγκοσμίως. Όποιος τους έχει δει ζωντανά δεν μπορεί με τίποτα να το ξεχάσει. Τώρα οι Slipknot φέρνουν τον κόσμο τους μέσα στο Metaverse.

Οι Slipknot είναι αμερικάνικο Death Metal συγκρότημα από το Ντε Μόιν της Αϊόβα. Δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 1995.

 

 
 

Τώρα οι Slipknot το πάνε ακόμη πιο πέρα κι ετοιμάζονται να ανοίξουν το δικό τους κόσμο μέσα στο διάσημο Metaverse. Ποιος το περίμενε αυτό; Σίγουρα όχι εμείς…

Πρόκειται για «έναν πλήρως καθηλωτικό χώρο φιλοξενίας εμπειριών Web3» που επιμελείται η μπάντα φέρνοντας το φεστιβάλ του Knotfest «στον κόσμο του metaverse».

 

 
 

Καθιερώνοντας «ένα μοναδικό χώρο συνάντησης για τη heavy metal κουλτούρα στο metaverse», το Knotverse θα φιλοξενήσει μια σειρά από εμπειρίες Web3 όπως μοναδικά NFTs, συλλογές παραγωγής, συναυλίες metaverse, gaming, εμπειρίες θαυμαστών και φεστιβάλ, μοναδικές συνεργασίες, εμπορεύματα, νέα μουσική και γεγονότα της πραγματικής ζωής.

 

 
 

Με την επωνυμία Knotverse Lands στον εικονικό κόσμο του The Sandbox, η ειδική περιοχή των Slipknot θα κληρονομήσει το «σκοτεινό καρναβαλικό θέμα του Knotfest και θα ενσωματώσει περισσότερα από 20 χρόνια θεμάτων και εικόνων της μπάντας» όπως ενημερώνει σχετικά.

Πώς είναι να κάνεις tour με την μπάντα σου στην Ευρώπη

Η ομάδα πίσω από το The Sandbox, το οποίο περιγράφεται ως «μερική εικονική ακίνητη περιουσία, πάρκο ψυχαγωγίας», θα συνεργαστεί στενά με τους Slipknot για να ζωντανέψει τις περιοχές, τα «Lands» όπως τα ονομάζει, στον κοινόχρηστο ψηφιακό χώρο του παιχνιδιού.

Ωστόσο, οι Slipknot δεν είναι οι πρώτοι που κάνουν κάτι ανάλογο. Έχουν ήδη ξεκινήσει τα δικά τους εικονικά περιβάλλοντα οι Snoop Dogg, Adidas και The Walking Dead, συνεργασίες που έχουν γίνει με την ομάδα του The Sandbox.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved