Ρίξε «πιστόλι» στον λογαριασμό του ρεύματος και ζήσε σαν Κροίσος

Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη ή ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League κοστίζουν λιγότερα από τον λογαριασμό ρεύματος του οικοδόμου με τα τρία παιδιά.

«Όταν ήρθα αντιμέτωπος με το εγκεφαλικό»: Αυτός θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος για το δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κύριος Γιώργος. Οικοδόμος στο επάγγελμα, με τρία ανήλικα παιδιά, άνοιξε τον λογαριασμό ρεύματος και είδε τον αριθμό 3.060 ευρώ, με ρήτρα αναπροσαρμογής στα 1.800 ευρώ. «Έχουμε έρθει σε απόγνωση με τους λογαριασμούς ρεύματος. Πριν από δύο μήνες μου ήρθε έναντι 570 ευρώ. Τώρα μου ήρθε λογαριασμός 3.060 ευρώ με ρήτρα αναπροσαρμογής 1.800 ευρώ. Το αντίστοιχο περσινό τετράμηνο ήταν έξι φορές κάτω», ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Τα ποσά που πληρώνουμε για το ηλεκτρικό ρεύμα είναι υπέρογκα. Η κατάσταση έχει γίνει εφιαλτική και δεν ξέρεις τι είναι ποιο τρομακτικό: Να βρεις στον φάκελο λογαριασμό ρεύματος ή άνθρακα; Μάλιστα με 3.000 ευρώ (τα 60 ευρώ τους τα χαρίζουμε για μπύρες) μπορείς να απολαύσεις την πολυτέλεια. Σκεφτήκαμε όλα αυτά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις και θα τα βρεις παρακάτω.

Αλήθεια, ανήκεις στη μεσαία τάξη αν πληρώνεις το ρεύμα στην ώρα του;

 

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Με 3.000 ευρώ πας άνετα στη Νέα Υόρκη για μία εβδομάδα. Αεροπορικά, διαμονή και περιήγηση στην παγκόσμια Μητρόπολη. Ζήσε το αμερικάνικο όνειρο από κοντά και άσε το διαμέρισμά σου στην Αθήνα χωρίς ρεύμα.

 

 

Σαμπάνια στο Nammos

Το καλοκαίρι δεν θα αργήσει να έρθει. Ξαπλώστρα στο Nammos και μία σαμπάνια Veuve Clicquot να σε δροσίζει από τον καύσωνα είναι ο μαγικός συνδυασμός. Θα παίζεις ρακέτες με τον Στέφανο Τσιτσιπά και θα βγάζεις selfies με κάποιο μοντέλο της Victoria’s Secret. Καθόλου άσχημα.

 

BeFunky collage 2022 04 19T122020.885

 

Εισιτήριο σε καλή θέση για τον τελικό του Champions League

Ένα ανδρικό όνειρο ζωής. Ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League κυμαίνεται από 200 – 500 ευρώ. Μπορείς να κάνεις δώρο σε όλους τους κολλητούς σου ένα ταξίδι στο Παρίσι όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός και να ζήσετε από κοντά την απόλυτη εμπειρία, βλέποντας δύο από τις ομάδες του παρακάτω άλμπουμ:

 

 

iPhone 13 Pro Max (1TB)

Ενδεχομένως το πιο ακριβό κινητό που υπάρχει στην αγορά. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα κάμερας που έγινε ποτέ, ασύλληπτα γρήγορος Α15 Bionic επεξεργαστής, υψηλές ταχύτητες 5G και η καλύτερη διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε iPhone. Χονδρικά 2.000 ευρώ και σου μένει και ένα χιλιάρικο στην τσέπη.

 

 

Μία μεταχειρισμένη Porsche Cayenne

Μία βόλτα σε γνωστή ιστοσελίδα με αγγελίες αυτοκινήτων θα σου ανοίξει τα μάτια. Αν ονειρευόσουν μία Porsche Cayenne, τώρα είναι η ευκαιρία. Με 3.000 ευρώ μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Βέβαια τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι το επόμενο εγκεφαλικό σου.

 

 

Ρολογάκι Tag Heuer Formula 1

Μόλις 3.050 ευρωλίνια. Την ίδια στιγμή που ο λογαριασμός ρεύματος του κ. Γιώργου ήρθε 3.060. Ένα ελβετικό ρολόι που μετράει καλύτερα από εκείνο του ρεύματος.

 

 

Τηλεόραση – Playstation 5 – Ηχείο

Το απόλυτο πακέτο για κάψιμο. 55’’ τηλεόραση Smart 4K TV οθόνη, Playstation 5 με παιχνίδι και χειριστήριο, Bluetooth ηχείο. Όλα μαζί σ’ ένα σούπερ πακέτο 1729 ευρώ και δεν χρειάζεται να βγεις από το σπίτι για τον επόμενο μήνα.

play

Ένα τετραγωνικό μέτρο στην Βάρκιζα

Με 3.000 ευρώ αγοράζεις ένα τετραγωνικό μέτρο στην Βάρκιζα. Μία επένδυση στην πιο ακριβή περιοχή της Αττικής.

 

Varkiza via Drone


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved