7 «δασύτριχοι» Έλληνες και ξένοι που ζηλεύει ο Εμανουέλ Μακρόν

Είναι μύθος το δασύτριχό τους στήθος και ο Γάλλος Πρόεδρος δεν πιάνει μία μπροστά τους.

Υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα που μένουν στο μυαλό σου χαραγμένα για πάντα. Που καρφώνονται στη μνήμη σου από την πρώτη ματιά και δύσκολα φεύγουν από το νου σου. Ένα από αυτά, μας το χάρισε ο Εμανουέλ Μακρόν. Ο Γάλλος Πρόεδρος χαλαρός σ’ ένα κάμελ δερμάτινο καναπέ με το πουκάμισό του ξεκούμπωτο μέχρι τη μέση και σε πρώτο πλάνο το δασύτριχο στήθος του. «Υπεύθυνη» γι’ αυτό το φωτογραφικό κλικ είναι η Soazig de La Moissonnière, η προσωπική φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν. Λίγο πριν από μία προεκλογική ομιλία, ο Μακρόν εμφανίζεται να διαλέγει ρούχα, να ντύνεται και να κρατά αγκαλιά τη σύζυγό του Μπριζίτ.

Ωστόσο η πόζα που έγινε viral και από το πρωί της Δευτέρας μιλάει όλος ο κόσμος είναι εκείνη που αράζει στον καναπέ με ανοιχτό το πουκάμισο. Η Daily Mail τον παρομοίασε ως τον Σον Κόνερι σε σε ταινίες του Τζέιμς Μποντ αλλά και τον Μπαρτ Ρέινολτς. Και οι δύο ηθοποιοί, ήταν γνωστοί για την πλούσια τριχοφυΐα στο στήθος τους. Στην Ελλάδα, το μυαλό των περισσότερων, πήγε στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Γαλλία: Η κατάσταση εξαίρεσης ως νέα κανονικότητα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές

Εμείς εδώ στο Ratpack.gr το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω. Ψάξαμε, θυμηθήκαμε και καταλήξαμε σε όλους εκείνους τους τύπους που το έκαναν καλύτερα από τον Εμανουέλ Μακρόν.

Από τον Νίκο Αναστόπουλο στον Austin Powers και από τον Steve Carell στην... αρκούδα που ξέσκισε τον Ντι Κάπριο, παρακάτω ένα «ταξίδι» που ο δρόμος του είναι στρωμένος με... τρίχες.

Austin Powers

 

 

Sean Connery

BeFunky collage 2022 04 18T162341.554

Νίκος Αναστόπουλος

 

 

Steve Carell (40 year old virgin)

 

 

Teen Wolf

 

 

Δημήτρης Παπαμιχαήλ

 

 

Η αρκούδα που ξέσκισε τον Ντι Κάπριο

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved