Men In Black Ζούμε επικίνδυνα. Οι εξωγήινοι αποδέχονται την πρόσκληση της NASA

5 σενάρια για την έλευση των εξωγήινων στον πλανήτη Γη μετά το μήνυμα που έστειλε η NASA.

Εκεί στη NASA ζουν επικίνδυνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει, σκοπεύουν να μεταδώσουν ένα μήνυμα στο διάστημα το οποίο θα περιέχει τη θέση της Γης. Ορισμένοι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι πιθανότατα να προσελκύσει ανεπιθύμητη προσοχή στους εξωγήινους και το μήνυμα θα περιλαμβάνει βασικές μαθηματικές και φυσικές έννοιες που προορίζονται να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο μέσο επικοινωνίας, ακολουθούμενο από πληροφορίες για την επιφάνεια της Γης και τις μορφές ζωής που ζουν εδώ. Το μήνυμα περιλαμβάνει επίσης τη θέση του ηλιακού μας συστήματος σε σχέση με άλλα μεγάλα σμήνη αστεριών, μαζί με συντεταγμένες που προορίζονται να βοηθήσουν τις εξωγήινες μορφές ζωής να βρουν τον πλανήτη μας.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Ωστόσο σκέψου εκεί έξω, στο αχανές Διάστημα, κάποιοι τύποι να πάρουν αυτό το μήνυμα. Τι θα συμβεί τότε; Είμαστε έτοιμοι ώστε να το διαχειριστούμε; Επίσης εκείνοι είναι έτοιμοι να διαχειριστούν εμάς; Κάναμε κάποιες σκέψεις αναφορικά με τις πιθανότητες να μεταδοθεί το μήνυμα σε κάποια εξωγήινη μορφή ζωής και καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα.

 

 

Men In Black

Ο Will Smith επιστρέφει. Όχι για να μας πλακώσει στα χαστούκια αλλά για να σώσει τον πλανήτη. Ένας πράκτορας της μυστικής κυβερνητικής οργάνωσης «Οι Άνδρες με τα Μαύρα» και ένας πρώην αστυνομικός και μαθητευόμενός του, έχουν το ιερό καθήκον να καταστρέψουν τον κίνδυνο. Οι εξωγήινοι θέλουν να καταλάβουν τον πλανήτη και οι τύποι με τα μαύρα κοστούμια αναλαμβάνουν δράση. Καλό θα είναι οι εξωγήινοι να αποφύγουν τα αστεία για τη γυναίκα του Will Smith. Ας δουν πρώτα το βίντεο από τα φετινά Όσκαρ.

 

 

Οι εξωγήινοι φεύγουν μακριά

Είσαι εξωγήινος και έχεις γνώση για όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Πόλεμος, πανδημία, φτώχεια, ελληνική τηλεόραση. Θα ήθελες να μπλέξεις με όλα αυτά τα σκατά; Οι τύποι είναι έξυπνοι και θέλουν το καλό τους. Διακόπτουν κάθε επικοινωνία με τον πλανήτης μας, φουλάρουν τις μηχανές των διαστημοπλοίων τους και εξαφανίζονται 10 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Και λίγα είναι.

Πήραν πίσω το μονόλιθό τους οι εξωγήινοι;

 

Ημέρα Ανεξαρτησίας

Κακοί και ανελέητοι. Διψάνε για αίμα και θέλουν να μας αφανίσουν. Τα όπλα τους είναι πιο ισχυρά από τα δικά μας και η μόνη γλώσσα που αναγνωρίζουν είναι η βία. Ο πόλεμος είναι το μόνο κοινό που μπορούμε να μοιραστούμε και για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, όλοι οι λαοί ενώνονται ενάντια στο απόλυτο «Κακό». Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά στο τέλος πάντα νικάνε οι καλοί. Ωστόσο ποιος είπε ότι εμείς είμαστε αυτοί;

 

 

Μονόλιθοι

Πριν από δύο χρόνια ο πλανήτης μας δέχτηκε «επίθεση» από μονόλιθους του διαστήματος. Γιούτα, Ρουμανία και Τουρκία έγιναν οι στόχοι και ξαφνικά οι μονόλιθοι εξαφανίστηκαν. Σε αυτό το σενάριο, οι μονόλιθοι είναι κάτι πολύτιμο για εκείνους και έρχονται στην Γη για να τους πάρουν πίσω. Η απληστία των ανθρώπων δεν θα τους αφήσει και ένας πόλεμος ξεκινάει.

Ο David Bowie επιστρέφει

Στον «Άνθρωπο που Έπεσε στη Γη», ο David Bowie είναι ένας εξωγήινος απεσταλμένος επιστήμονας που έρχεται στην Γη ώστε να βρει τρόπο για να δημιουργήσει νερό στον πλανήτη του. Ένας πλανήτης που πεθαίνει από την ξηρασία και την αφυδάτωση. Η επιστροφή του David Bowie θα είναι ίσως και η δική μας σωτηρία καθώς αν το καλοσκεφτείς, από τον θάνατό του το 2016 και ύστερα, μόνο άσχημα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved