Μπήκε στο βιβλίο Guinness γιατί είδε το Spiderman 292 φορές

Θα έλεγε κανείς πως του άρεσε αρκετά το No Way Home.

Κι όμως γίνονται κι αυτά στη ζωή. Ποιος θα το έλεγε πως μπορεί κάποιος να δει μία ταινία στο σινεμά σχεδόν 300 φορές. Κι όμως αυτός εδώ το τρελός τύπος το έκανε και μπήκε στα ρεκόρ.

O Ramiro Alanis είναι μάλλον ένας από τους φανατικούς της νέας Spider-Man ταινίας, την οποία είδε 292 φορές, καταφέρνοντας να μπει στο Βιβλίο Γκίνες.

 

 

Ναι, καλά, διαβάσατε, ο άνδρας από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες φορές που έχει δει κάποιος την ίδια ταινία σε κινηματογραφική αίθουσα, αφού μεταξύ της 16ης Δεκεμβρίου του 2021 και της 15η Μαρτίου του 2022, παρακολούθησε 292 φορές το Spider-Man: No Way Home.

Spiderman - No Way Home: Η πρώτη ταινία που κάνει 1 δις εισπράξεις μετά την πανδημία

Αυτό σημαίνει πως βρισκόταν στην αίθουσα για να δει τις περιπέτειες του ανθρώπου-αράχνη για πάνω από 720 ώρες ή περίπου 30 ημέρες. Ναι, μέσα σε διάστημα τριών μηνών, ο Ramiro βρισκόταν τον έναν μήνα μέσα στο κινηματογράφο. Για να το καταφέρει αυτό, έμενε στον κινηματογράφο για διαδοχικές προβολές του Spider-Man: No Way Home για τρεις μήνες, έως ότου οι αίθουσες σταμάτησαν να το προβάλλουν. Τις πρώτες εβδομάδες παρακολουθούσε πέντε προβολές κάθε μέρα! Αυτό σημαίνει πως βρισκόταν στην αίθουσα για περίπου 12 ώρες και 20 λεπτά καθημερινώς.

 

 
 

Προκειμένου κάθε προβολή να υπολογιστεί επιτυχώς για το άθροισμα ρεκόρ, ο Ramiro έπρεπε να παρακολουθεί την ταινία χωρίς να κάνει καμία άλλη δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορούσε να κοιτάξει το τηλέφωνό του, να αποκοιμηθεί ή ακόμα και να πάει στην τουαλέτα! Μάλιστα, η ταινία έπρεπε να παρακολουθείται μέχρι τέλους κάθε φορά, συμπεριλαμβανομένων και των credits.

Εκτός από το απόκομμα του κάθε εισιτηρίου που έπρεπε να υποβληθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, κάθε φορά ο Ramiro έπρεπε να λαμβάνει και μια δήλωση από έναν υπάλληλο του κινηματογράφου που να επιβεβαιωνεί ότι παρακολουθούσε την ταινία καθ' όλη της τη διάρκεια.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ramiro είναι personal trainer και για να καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ έπρεπε να θυσιάσει τη δουλειά του και περίπου 7 κιλά μυϊκής μάζας! Η ανταμοιβή του πέρα από το ρεκόρ ήταν και μια φωτογραφία με τον Tom Holland.

Για την ιστορία, ο Αμερικανός είχε αποκτήσει αρχικά το παγκόσμιο ρεκόρ το 2019, όταν παρακολούθησε το Avengers: Endgame στον κινηματογράφο 191 φορές. Ωστόσο, το 2021 ο Arnaud Klein έσπασε το ρεκόρ του, παρακολουθώντας 204 φορές το Kaamelott: First Instalment.

Τώρα ο πήχης ανέβηκε ξανά, με τον Ramiro να αφιερώνει το ρεκόρ στη γιαγιά του, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2019, πριν προλάβει να δει τον εγγόνο της να μπαίνει στο Βιβλίο Γκίνες. Μάλιστα, φάνηκε αρκετά αποφασισμένος να μη χάσει ξανά στο μέλλον, δηλώνοντας:

Αν κάποιος προσπαθήσει να σπάσει ξανά το ρεκόρ μου, θέλω να το σκεφτεί καλά πριν το επιχειρήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved