5 Έλληνες επώνυμοι που σίγουρα κάνουν τη λάθος δουλειά

Απόστολος Γκλέτσος σε ρόλο ταξιτζή, Πάνος Μουζουράκης στις ξαπλώστρες και Άρης Πορτοσάλτε σε γραφείο τελετών; Το ακούμε.

Τους γνωρίζεις όλους ανεξαιρέτως. Άλλους τους θαυμάζεις, άλλους τους μισείς κι άλλοι σου είναι παντελώς αδιάφοροι. Είναι Έλληνες celebrities που -χωρίς να το γνωρίζουν- ήρθε η στιγμή για στροφή στην καριέρα τους. Μία αλλαγή που θα τους ανανεώσει και φυσικά θα έχουν να δώσουν περισσότερα στην κοινωνία. Από τον Πάνο Μουζουράκη μέχρι τον Σάκη Τανιμανίδη, παρακάτω θα ανακαλύψεις τους πέντε celebrities που θα ήθελες να τους δεις σε νέους ρόλους.

 

Απόστολος Γκλέτσος (Οδηγός Ταξί)

Το μεροκάματο στο ταξί είναι ζόρικη δουλειά. Θέλει γερό στομάχι και δεν είναι για όλους. Δεν υπάρχουν 8ώρα. Χρειάζεται να κλείσεις 17 ώρες πάνω στο τιμόνι, να ιδρώσει η πλάτη, να μουδιάσουν τα χέρια σου και το «1η, σταμάτα, πάλι 1η» είναι το μαρτύριο της σταγόνας. Αυτή η δουλειά είναι για πραγματικά σκληρούς και κάποιος πρέπει να την κάνει. Με την πιάτσα να έχει χαλάσει και να έχουμε γεμίσει από παιδάκια που καταστρέφουν το επάγγελμα, οι σωστοί οι άνδρες πρέπει να βγουν μπροστά. Το «λειτούργημα του ταρίφα» χρειάζεται εναγωνίως έναν ήρωα. Θα τον βρει στον Απόστολο Γκλέτσο. Ο ιππότης της ασφάλτου επιστρέφει. Οδηγοί το νου σας.

 

 

Ματούλα Ζαμάνη (Σουβλατζού έξω από το γήπεδο)

Ο κυριακάτικος αγώνας έχει το δικό του άρωμα. Είναι η μυρωδιά που σε βάζει σε mood πριν ακόμη φτάσεις στη θύρα. Την ακολουθείς υπνωτισμένος και ξαφνικά βρίσκεσαι μπροστά στον πάγκο με τα βρώμικα. Η Ματούλα Ζαμάνη είναι φωνάρα αλλά η αμεσότητά της δεν πρέπει να μείνει μόνο στη μουσική. Η τέχνη της βρωμιάς θέλει μεράκι. Η Ματούλα της καρδιάς μας είναι η γυναίκα που θα συναντήσεις έξω από το γήπεδο και από τα χέρια της θα φας το πιο τίμιο βρώμικο εκεί έξω. Ευλογημένα να είναι τα χέρια που θα φτιάξουν την «αμβροσία» του λαού. Άμεση, με χιούμορ, κορίτσι της διπλανής πόρτας και ταλαντούχα. Ματούλα σκέψου το. Τα χρήματα που θα βγάλεις για μία τέτοια Κυριακή είναι καλύτερα από μία συναυλία. Το αφήνω εδώ να υπάρχει.

 

 

Πάνος Μουζουράκης (Το αγόρι στις ξαπλώστρες σε beach bar)

Καλοκαίρι αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ. Με τη θερμοκρασία ν’ ανεβαίνει σταδιακά το μυαλό βρίσκεται ήδη στους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Στην παραλία, στο beach bar, στην ξαπλώστρα και στο κοκτέιλ που θα απολαύσεις. Ενώ είσαι αραχτός και βαριέσαι να πας μέχρι το beach bar, υπάρχει ένα άτομο που θα σε εξυπηρετήσει. Αδύνατος, με χίπικο στιλ και φάτσα που σου μένει αξέχαστη. Σίγουρα κάτι σου θυμίζει. Κάπου τον έχεις ξαναδεί. Είναι ο Πάνος Μουζουράκης. Ο πλέον κατάλληλος για τη θέση. Ο κλασσικός τύπος που δεν αγχώνεται για τίποτα. Θα του παραγγείλεις Ιούλιο και θα στο φέρει Σεπτέμβριο.

 

 

Άρης Πορτοσάλτε (Ιδιοκτήτης σε γραφείο τελετών) 

Άρη κάτσε να μιλήσουμε σοβαρά. Δείχνεις εκνευρισμένος το τελευταίο διάστημα και είναι λογικό. Είσαι κλεισμένος όλη μέρα σ’ ένα studio, μανουριάζεις εύκολα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όλοι χρειαζόμαστε μία αλλαγή. Η δική σου, ενδεχομένως, να βρίσκεται σε μία στροφή στην καριέρα σου. Αναζητάς την επόμενη πρόκληση και την βρίσκεις ως ιδιοκτήτης σε γραφείο τελετών. Αυτή η poker face σου είναι αξιοζήλευτη. Έχεις ταλέντο ώστε να διαχειρίζεσαι τα άσχημα μαντάτα. Είσαι νοικοκύρης και το γραφείο τελετών είναι η δουλειά που σου ταιριάζει περισσότερο. Κι αν δεν το γνωρίζεις ακόμη, το γνωρίζουμε εμείς για σένα.

 

 

Σάκης Τανιμανίδης (Κράχτης στα μαγαζιά)

Μπορεί να σου φαίνεται εύκολη δουλειά αλλά δεν είναι. Το να καταφέρεις να μιλάς ασταμάτητα και να παρακαλάς κόσμο ώστε να γεμίσεις το μαγαζί, θέλει ταλέντο. Θέλει κλαρινοεμφάνιση και να επιστρατεύσεις την τέχνη της σαγήνης. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει όλο το πακέτο. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη δουλειά. Στα δύκολα επιστρατεύει και Χριστίνα Μπόμπα και το γυρίζουν στην οικογενειακή επιχείρηση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved