Instagram Μετά τις Chanel οι Ρωσίδες συνεχίζουν το εμπάργκο στα γαλλικά προϊόντα

Καταγγέλλουν τη ρωσοφοβία και κόβουν τις selfies στο Παρίσι, τα κρουασάν και τα γαλλικά φιλιά.

Ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία έχει φέρει κυρώσεις. Κάποιες από αυτές έχουν προκαλέσει τριγμούς στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Από το παιχνίδι δε θα μπορούσε να λείπει ο γαλλικός οίκος Chanel, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες από Ρωσίδες influencers δεν τις αφήνει να αγοράσουν προϊόντα Chanel λόγω της καταγωγής τους. Σκληρό.

Γιατί τo Instagram θα ραγίσει σύντομα τις «καρδιές» των influencers

Οι Ρωσίδες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οι πρώτες αντιδράσεις ήταν έντονες. Ανεβάζουν βίντεο στο διαδίκτυο όπου καταστρέφουν τις τσάντες Chanel τους, κατηγορώντας τον γαλλικό οίκο για ρωσοφοβία. Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους και θεωρούμε πως πρέπει να συνεχιστεί το εμπάργκο τους και σε άλλα γαλλικά προϊόντα.

Όπως για παράδειγμα τα παρακάτω.

 

Οι selfies στον Πύργο του Άιφελ

 

 

Γαλλικά φιλιά

Είναι επικίνδυνα. Σύμφωνα με μελέτη που έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό «Sexually Transmitted Infections», το γνωστό ως γαλλικό φιλί κρύβει τρομερούς κινδύνους για την υγεία, με το 6% του πληθυσμού να έχει γονόρρια του λαιμού. Πλέον μόνο μύτη με μύτη όπως οι Εσκιμώοι.

 

French fries

Κομμένες οι τηγανητές πατάτες. Πρώτα τις έκοψαν στις ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα και οι Ρωσίδες στηρίζουν αυτήν την απόφαση. Άσε που καλοκαιριάζει και ήρθε καιρός να μπούμε σε διατροφή.

 

 

Τέλος στα «γαλλικά» 

Ποτέ ξανά μπινελίκια στους δρόμους. Παρότι εκνευρισμένες, οι Ρωσίδες είναι πάντα κυρίες και δεν μπινελικώνουν ποτέ. Τέλος, λοιπόν, στα «γαλλικά».

 

Κρουασάν και μακαρόν

Οκ αυτό πονάει αλλά πρέπει να γίνει. Κρουασάν και μακαρόν φεύγουν από το menu των γλυκών, σε μία απόφαση που δύσκολα θα γίνει αποδεκτή. Αλλά για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις αυγά. Εκτός λοιπόν τα κρουασάν και τα μακαρόν, μέσα μπακλαβάς και κανταΐφι. Μεταξύ μας, πολύ καλύτερα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved