Υποδύεται την πιο διάσημη ξανθιά όλων των εποχών κι εμείς εγκρίνουμε.

Το επερχόμενο βιογραφικό δράμα «Blonde» με πρωταγωνίστρια την No Time to Die ηθοποιό Ana de Armas ως Marilyn Monroe έχει χαρακτηριστεί ως NC-17, καθιστώντας το το πρώτο Netflix Original που λαμβάνει βαθμολογία άνω του R από την Motion Picture Association.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates του 2000, το μυθιστορηματικό χρονικό της ζωής της εμβληματικής ηθοποιού το οποίο σκηνοθετείται από τον Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Mindhunter).

Η Marilyn Monroe ταξίδεψε στα όνειρα του κάθε άντρα επί γης

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Screen Daily που επικαλείται η Consequence, ο Dominik ανέφερε ότι η βαθμολογία NC-17 ήταν απολύτως αναμενόμενη και μέρος του σχεδίου.

«Είναι μια απαιτητική ταινία», είπε. «Αν δεν αρέσει στο κοινό, αυτό είναι το πρόβλημα του ίδιου του κοινού. Δεν ψάχνεται για δημόσια αξιώματα. Είναι μια ταινία NC-17 για τη Marilyn Monroe και είναι αυτό που θέλετε, σωστά; Θέλω να πάω να δω την έκδοση NC-17 της ιστορίας της Marilyn Monroe».

 

 
 

Μέρη αυτής της ιστορίας θα είναι ζοφερά. Ο Dominik πρόσθεσε ότι η de Armas δίνει μια ιδιαίτερα δυνατή ερμηνεία κατά τη διάρκεια μιας σκηνής βιασμού που γράφτηκε αρχικά στο βιβλίο της Oates.

«Είναι καταπληκτική», είπε. «Το μόνο πράγμα για το οποίο κανείς δεν πρόκειται να παραπονεθεί είναι η απόδοση της de Armas».

Αυτή η σκηνή και μια άλλη που έδειχνε σαν «αιματοβαμμένη έμμηνο ρύση» αναφέρθηκε προηγουμένως ότι «τρόμαξαν» τα στελέχη, τα οποία στη συνέχεια επέμειναν στον Dominik να κόψει μια νέα έκδοση της ταινίας που θα μπορούσε να βαθμολογηθεί με R. Ο σκηνοθέτης προφανώς τα κατάφερε.

Με πρωταγωνιστές επίσης τους Adrien Brody, Bobby Cannavale και Julianne Nicholson, η Blonde αναμένεται να φτάσει στο Netflix κάπου μέσα στο 2022.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved