H νέα ταινία από τον δημιουργό του Squid Game θα είναι πολύ πιο βίαιη

Εκτός από τη δεύτερη σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς, ο Hwang Dong-hyuk δουλεύει πάνω σε μια ταινία που θα κάνει το Red Light-Green Light να μοιάζει με παιδικό παιχνίδι.

Μιλώντας στο Variety, o Νοτιοκορεάτης δημιουργός αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε μια κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Umberto Eco “Killing Old People Club” και είναι ήδη στη διαδικασία συγγραφής του σεναρίου μιας και βρίσκεται στην 25η σελίδα του. Ο τίτλος που έχει δώσει στην ταινία που ετοιμάζει είναι το πιο σύντομο και catchy “KO Club” και προειδοποιεί πώς μπορεί να χρειαστεί ειδική σήμανση η ταινία για να μην τη δουν ηλικιωμένοι, όπως γίνεται με τις ταινίες που έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο για το ανήλικο κοινό.

 

 

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος το βιβλίου η βία με την κοινωνική κριτική θα πηγαίνουν χέρι-χέρι και σε αυτό το εγχείρημα συνεχίζοντας μια κορεατική παράδοση που έχουμε δει από το Oldboy μέχρι το Parasite. Το ειρωνικό του πράγματος είναι ότι το Squid Game είχε απορριφθεί άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια επειδή οι παραγωγοί το θεωρούσαν πολύ βίαιο, μόνο και μόνο για να υποσχεθεί ο Dong-hyuk ότι η νέα του ταινία θα έχει περισσότερες σοκαριστικές σκηνές, περισσότερη βία και περισσότερο αίμα.

 

 

Τελικά φαίνεται πως οι αρχικοί φόβοι των παραγωγών ήταν τουλάχιστον υπερβολικοί και η επιτυχία του Squid Game δεν χτίστηκε πάνω στην σπλατεριά, αλλά λόγω του κοινωνικού μηνύματος που ήθελε να περάσει. Αυτός είναι και ο λόγος που κατάφερε όχι μόνο να γίνει το πιο δημοφιλές show όλων των εποχών του Netflix, αλλά να σαρώσει και στα βραβεία, από τις Χρυσές Σφαίρες, μέχρι τα SAG και τελικό επίτευγμα ένα μεγάλο «εύγε» στον Dong-hyuk από τον Steven Spielberg.

Squid Game: Η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμη πιο σκοτεινή

Τώρα δεν έχουμε να περιμένουμε μόνο τη δεύτερη σεζόν το Squid Game κάπου μέσα στο 2024, αλλά και μια ταινία βασισμένη πάνω σε βιβλίο του Umberto Eco, well played Hwang Dong-hyuk.  

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved