Ο Elon Musk βάζει edit κουμπί στο Twitter

Ακόμα δεν πρόλαβε να το αγοράσει και κάνει μεγάλες αλλαγές.

Το Twitter έχει ήδη τον νέο ιδιοκτήτη του και αρχίζει να κάνει ριζικές αλλαγές σε όλα του τα επίπεδα. Ο φημισμένος διευθυντής της Tesla Inc, Elon Musk ανάρτησε χθες μία δημοσκόπηση στο Twitter ρωτώντας τους χρήστες, αν επιθυμούν ένα πλήκτρο για την επεξεργασία (edit) περιεχομένου στο αναφερόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοσκόπηση αυτή ενεργοποιήθηκε μετά την αποκάλυψη από τον Elon Musk για την αγορά ποσοστού 9,2% του Twitter που έγινε χθες.

Ο Elon Musk αγόρασε το 9,2% του Twitter και μάλλον αυτό είναι μόνο η αρχή

H πρωταπριλιάτικη φάρσα του Twitter, η οποία έμοιαζε να χτυπάει τους χρήστες εκεί που πονάει, αφού το social media ανακοίνωσε πως θα προσθέσει edit κουμπί, κάτι που ο κόσμος ζητά εδώ και χρόνια, έστω και σε περιορισμένη μορφή για μικρά ορθογραφικά.

 

Τελικά, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν έκανε καμία φάρσα και μιλούσε απολύτως σοβαρά. Είναι, λοιπόν, γεγονός: Έρχεται Edit κουμπί στο Twitter!

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό επικοινωνιών της πλατφόρμας, ο οποίος διευκρινίζει πως δεν πήρε την ιδέα από το viral poll του Elon Musk. Αντιθέτως, το Twitter εργάζεται πάνω στο χαρακτηριστικό εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Έτσι, μέσα στους επόμενους μήνες το social media θα δοκιμάσει τη λειτουργία και με τους συνδρομητές του Twitter Blue για να δει στην πράξη τι δουλεύει σωστά και τι όχι και έπειτα θα ακολουθεί η ευρεία διάθεση για όλους.

 

Με την κίνηση αυτή, ο ίδιος έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter. «Επιθυμείτε ένα πλήκτρο επεξεργασίας;» ρώτησε ο Elon Musk σε μία ανάρτησή του στο Twitter

Απαντώντας στην ανάρτηση του Elon Musk, ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter Parag Agrawal ανέφερε σε ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συνέπειες από τη δημοσκόπηση αυτή θα είναι σημαντικές. «Παρακαλώ ψηφίστε προσεχτικά», τόνισε ο ίδιος.

 

 
 

Την 1η Απριλίου το Twitter ανάρτησε ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του, ανακοινώνοντας ότι εργάζεται για τη «λειτουργία επεξεργασίας» που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του. Σε ερώτηση για το αν η ανάρτησή της αυτή ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, η εταιρία είχε απαντήσει, «Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ή να το αρνηθούμε, αλλά ενδέχεται να επεξεργαστούμε την ανάρτησή μας αργότερα.»



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved