Δείτε το πρώτο τρέιλερ του SAS Rogue Heroes από τον δημιουργό των Peaky Blinders

Με τους Peaky Blinders να ετοιμάζονται να γίνουν κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας, ο Steven Knight ετοιμάζεται να μας δώσει μια ακόμα επική ιστορία ανδρικής παρέας.

Και αυτή τη φορά ο Knight μένει πιστός στην επιτυχημένη συνταγή που θέλει τη δράση να λαμβάνει χώρα σε παρελθόντα έτη και στον πυρήνα της να βρίσκεται μια δεμένη παρέα αντρών. Η ιστορία αφορά τη δημιουργία των ειδικών δυνάμεων και τον σύγχρονο ανορθόδοξο πόλεμο.

 

 

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ben Macintyre και ξεκινάει με τον φιλόδοξο και εκκεντρικό αξιωματικό του βρετανικού στρατού David Stirling, τον οποίο υποδύεται ο Connor Swindells, τον οποίο το peak του Β’ ΠΠ στην Αφρική το καλοκαίρι του 1941 τον βρίσκει κλινήρη σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο στο Κάιρο. Εκεί συλλαμβάνει την ιδέα μιας ομάδας στρατιωτών, φύσει απείθαρχων, που θα δρα πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Θα πολεμά ανορθόδοξα, χωρίς κανέναν κανόνα εμπλοκής με μοναδικό σχέδιο μάχης τη φαντασία. 

Ο ενθουσιασμός του Stirling δεν βρήκε ανταπόκριση στους σχεδιασμούς των επιτελείων, όμως η ιδέα άρεσε στον Winston Churchill όταν την άκουσε και ήταν αυτός που έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία αυτής της ομάδας που κατάφερε να πολεμήσει στις σκιές της Αφρικής και στη συνέχεια της Ευρώπης, βάζοντας ένα καθοριστικό λιθαράκι στον αγώνα των Συμμάχων απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα.

 

 

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια σε μορφή μίνι σειράς και τα γυρίσματα έγιναν σε Μαρόκο και Αγγλία και τον Connor Swindells θα πλαισιώσουν οι Jack O’Connell ως Paddy Mayne, Alfie Allen ως Jock Lewes, η Sofia Boutella και ο Dominic West ως ο αντισυνταγματάρχης Wrangel Clarke. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved