The Witcher: Η τρίτη σεζόν έχει την πρώτη της φωτογραφία

Ο Henry Cavill επιστρέφει πιο μάχιμος από ποτέ. 

Σε όλους μας άρεσε το The Witcher και η τελευταία σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από χορταστική. Κι όμως εμείς οι τρελαμένοι με τον Γητευτή, θέλουμε κι άλλο. Κάτι νέο όμως ήρθε από το ίντερνετ.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Henry Cavill πάτησε πόδι στη Σλοβενία, καθώς τα γυρίσματα της νέας σεζόν του The Witcher ήταν προ των πυλών.

 

 
 

Εμάς αυτό μας ενθαρρύνει και μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε κι άλλα νέα από την αγαπημένη μας σειρά.

Τώρα, με κάθε επισημότητα, το Netflix ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Witcher ξεκίνησαν και το έκανε με μια "οικογενειακή" φωτογραφία.

The Witcher 4: Η Unreal Engine 5 το μετατρέπει στο πιο θεαματικό game εκεί έξω

Ναι είναι επίσημο πλέον και σιγά σιγά θα έχουμε και το πρώτο trailer. Φυσικά και ανυπομονούμε να δούμε νέα πλάνα από τον κόσμο του Γητευτή που τόσο μας γοητεύει.

Στην φωτογραφία διακρίνονται οι Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) και Freya Allan (Ciri) σε ένα χιονισμένο τοπίο. Όλη η παρέα είναι εκεί και είναι έτοιμη να μας χαρίσει νέες στιγμές binge watching.

 

Αν και τα "κεντρικά" της παραγωγής βρίσκονται στο Kransjska Gora της Σλοβενίας, η φωτογραφία τραβήχτηκε στο χιονισμένο τοπίο του Laghi Di Fusine της Ιταλίας -στα σύνορα των δύο χωρών, όπου μετακόμισε προσωρινά η παραγωγή, όπως μεταφέρει το Redanian Intelligence.

 

 

Μαζί με το οικογενειακό στιγμιότυπο από το πλατό του The Witcher, δημοσιεύθηκε και η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν, η οποία έχει ως εξής:

 

 

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξαν ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας αποκτήσει η Ciri τις γνώσεις μαγείας της Yennefer, τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα όμως ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πότε θα προβληθεί η 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved