Ο James Bond ζει και επιστρέφει αλλά σε TV Series

Μην αγχώνεστε, οι περιπέτειες του 007 θα εξακολουθήσουν να προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη, αυτό είναι εντελώς διαφορετικό spin off και δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε φανταστεί.

Όταν η Amazon εξαγόρασε την εταιρεία παραγωγής που βρίσκεται πίσω από τον κινηματογραφικό James Bond, δεν ήταν λίγοι αυτοί που φοβήθηκαν ότι ο Βρετανός πράκτορας θα έχανε τη μεγαλειώδη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη και θα υποβιβάζονταν στην κατηγορία του τηλεοπτικού αστέρα σε μια κατασκοπευτική σαπουνόπερα που θα προβάλλεται μέσω της πλατφόρμας streaming. Το “007’s Road to a Million” είναι η ταυτόχρονα η διάψευση και η επιβεβαίωση του φόβου των σκληροπυρηνικών οπαδών του James Bond.

 

 

Αυτό που θα δούμε πολύ συντομα στις μικρές μας οθόνες δεν θα είναι κάποια τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων του Ian Fleming, αλλά ούτε και και κάποιο spin off μιας υποτιθεμενης 00κάτι διασκεδάζοντας τον φόβο για θηλυκό 007. Αυτό που θα δούμε είναι ένα reality show 8 επεισοδίων με έπαθλο 1 εκ. βρετανικές λίρες και από ότι έχει διαρρέυσει μέχρι τώρα μάλλον θα είναι κάτι σαν τις περιπέτειες της παρέας του Jeremy Clarkson, αλλά με λίγο παραπάνω glam για να τιμηθεί το Bond lifestyle. 

Κάποιος έχει αρχίσει να ξεχωρίζει στην κούρσα για τον επόμενο 007

Θα είναι ένας αγώνας ταχύτητας με τζεϊμσμποντικά αυτοκίνητα, ελπίζουμε να είναι Aston Martin και ελπίζουμε να μην έχουν πυραύλους, θα υπάρχει ένας στίβος αθλημάτων σε στυλ Κάστρο του Τακέσι, αλλά με λιγότερο φαντεζί χρώματα και γρίφους σε στυλ escape room τους οποίους θα πρέπει να λύσουν οι διαγωνιζόμενοι υποψήφιοι 007. 

 

 

Οι δοκιμασίες δεν πρόκειται να λάβουν χώρα σε κάποιο αποστειρωμένο στούντιο, αλλά ούτε και στα υπόγεια της MI6 όπου εκπαιδεύονται οι πραγματικοί πράκτορες. Κάθε ένα από τα τεστ θα διεξαχθούν σε εξωτικές και μη τοποθεσίες σε ολόκληρο τον πλανήτη και τις έχει επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά κάποιος κινηματογραφικός James Bond.

Τι είναι αυτό που κάνει τον James Bond πραγματικά ακαταμάχητο;

Το reality αυτό έρχεται σαν τελευταίο κεφάλαιο στο κλείσιμο της συμφωνίας εξαγοράς της MGM από την Amazon, μια συμφωνία που άγγιξε το ζαλιστικό ποσό των 8,5 εκ. δολαρίων και βάζει την Amazon στην πρώτη θέση της κούρσας των μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών. Το γεγονός που θέλει την Amazon να σέβεται από την πρώτη παραγωγή την πολιτιστική κληρονομιά των Bond films και να μην επιχειρεί κάποιου είδους άμεσης κεφαλαιοποίησης της επένδυσής της, είναι καλός οιωνός για το ότι ο Bond όχι μόνο θα επιστρέψει ολοζώντανος, αλλά θα παραμείνει και στις κινηματογραφικές αίθουσες.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved