Assosiated Press Μπορείς να φαντασείς ένα Fast & Furious χωρίς Vin Diesel;

Πριν από 20 χρόνια αυτό έμοιαζε πολύ πιθανό, καθώς άλλος προοριζόταν για Dom Toretto.

Μπορεί πλέον να μην είναι και η πλέον συμπαθητική φιγούρα στο Fast & Furious Franchise καθώς ο The Rock δείχνει να έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού, παρόλα αυτά η σειρά ταινιών ταχύτητας και δράσης δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τον Vin Diesel. Σε μία ταινία έλειψε (2 Fast 2 Furious) και έκανε cameo εμφάνιση στο φινάλε του Tokyo Drift και ακόμα και σήμερα μας κακοφαίνεται.

Ο The Rock πάντως «τελείωσε» από το franchise.

 

Ο «Αμόλυβδος», γνωστός και ως Dom Toretto είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς 20 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας (2002) η σειρά θα συνεχιζόταν και θα αποκτούσε μέχρι και spin-off (Hobbs and Shaw).

Παρόλα αυτά η παραγωγή αλλιώς τα είχε σχεδιάσει και αλλιώς της ήρθαν τελικά (και μάλλον για καλό).

 

Ο Vin Diesel δεν ήταν η πρώτη επιλογή

Δεν είναι ψέμα, αλλά η απόλυτη αλήθεια. Πώς θα σου φαινόταν ένας Dom Toretto όχι όμως με το πρόσωπο του Vin Diesel; Εξωφρενικό έτσι; Και όμως αυτό ήταν το πλάνο της παραγωγής. Ο εκλεκτός μάλιστα δεν ήταν καν καραφλός, ούτε και μειώδης παρόλα αυτά ξεχώριζε για το άγριο μάτι του.

Ήταν ο Timothy Olyphant του Deadwood και του Justified.

 

 

Παρόλα αυτά ο Olyphant απέρριψε τότε το ρόλο και ο παραγωγός Neil H. Mortiz συμφώνησε με τον Diesel και παρότι είχε και αυτός ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δεχτεί, κάθισε με τους σεναριογράφους Erik Bergquist - David Ayer και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του Dom όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Μάλιστα σύμφωνα με το Entertainment Weekly η επιλογή του Olyphant ως Toretto δεν θα ήταν το μόνο διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε δει μετά από τόσες ταινίες του Fast & Furious μέχρι σήμερα.

Το παρακάτω άλμπουμ αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες διαφορές:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved