IT: O Pennywise επιστρέφει με prequel σειρά και ήδη τρέμουμε

Ελπίζουμε να ξεπλύνει το μέτριο φινάλε του IT: Part 2.

Ποιος δεν γνωρίζει τον πιο τρομακτικό κλόουν όλων των εποχών; Ποιος δεν έχει δει τον Pennywise και δεν έχει πραγματικά τρομάξει; Ναι, ο ήρωας του διάσημου Stephen King έρχεται τώρα δριμύτερος σε σειρά από γνωστή πλατφόρμα.

Το HBO Max ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια σειρά που θα λειτουργεί ως prequel στο δημοφιλές franchise του “It” (Το Αυτό), το οποίο είναι φυσικά βασισμένο από το βιβλίο του Stephen King.

 

 
 

Ένα βιβλίο που έχει γίνει αμέσως κλασικό από την ημέρα της κυκλοφορίας του αλλά όταν κυκλοφόρησε και σε ταινία τότε έγινε το μεγάλο μπαμ στον χαρακτήρα του Pennywise.

O Stephen King δεν θα έβλεπε ποτέ αυτή την ταινία τρόμου

Το νέο σόου όπως μαθαίνουμε από το Variety, θα ονομάζεται “Welcome to Derry” και θα λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60. Και κάπου εδώ αρχίζει το μακελειό με τον διάσημο κλόουν που τρομάζει τους πάντες με την εμφάνιση του.

Χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες, ακούγεται πως η ιστορία του θα περιλαμβάνει και τον εμβληματικό κλόουν “Pennywise” και πως έγινε αυτό που είδαμε στα It: Part 1 και It: Part 2. Ο Andy Muschietti, που σκηνοθέτησε τα εν λόγω φιλμ, θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τους Barbara Muschietti και Jason Fuchs.

 

 
 

Με λίγα λόγια οι απαιτήσεις είναι πολλές και δε θα αρκεστούμε με μία αρπαχτή μόνο για το χρήμα.

Οι Muschiettis και Fuchs έφτιαξαν την ιστορία, με τον 2ο να επιμελείται και το σενάριο, με την Warner Bros. Television, να βρίσκεται φυσικά πίσω από αυτό το νέο project.

Στον μύθο του It, το κακό που παίρνει τη μορφή του Pennywise εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια και σπέρνει τον τρόμο στους κατοίκους του Derry, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά μπορεί να επιστρέφει στον τελευταίο «κύκλο» που συνέβη το 1962. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σημαίνει πως θα δούμε και το χαμό που είχε γίνει στο “Black Spot” από μία ρατσιστική οργάνωση, που αναφέρθηκε και στις πρόσφατες ταινίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved