Τελικά μια σφαλιάρα αρκεί για να σου φτιάξει την καριέρα.

Θα περίμενε κανείς ότι η καριέρα του Chris Rock θα έπαιρνε την κατιούσα μετά το χαστούκι από τον Will Smith τη βραδιά των Όσκαρ 2022, καθώς ένα κακό αστείο είναι ικανό να προκαλέσει αναβρασμό αλλά και αιώνια κατάρα στην καριέρα ενός ανθρώπου της τέχνης. Παρόλα αυτά ο «σφαλιαρισμένος» που όλα δείχνουν κιόλας ότι δεν έφταιγε καθώς δεν ήταν δική του ατάκα αλλά των διοργανωτών που του είπαν να εκφωνήσει τη συγκεκριμένη ατάκα ετοιμάζεται για χρυσές δουλειές. 

Η stand up comedy εκπομπή του που χρεωνόταν στις διαδικτυακές πλατφόρμες στα 48 δολάρια πλέον έχει εκτοξευτεί στα 341!  

 

 
 

Η πλατφόρμα εισιτηρίων TickPick αναφέρει πως μετά το περιστατικό της Κυριακής στα Όσκαρ το show του Chris Rock έχει πουλήσει περισσότερο απ’ όσο μέσα σε ολόκληρο το μήνα. 
Από ένα χαστούκι μπορεί να φτιαχτεί η καριέρα σου. Δεν είναι κι άσχημο τίμημα για να πληρώσει κανείς.

Will Smith: Το χρονικό μιας συγνώμης που έχασε την αξία της

Ο Chris Rock αναμφίβολα έχει πάντα ένα ρόλο προβοκατόρικο και γι' αυτό τον αγαπάει το κοινό, από την άλλη ο Will Smith έχασε όλο το δίκιο του που βγήκε να υπερασπιστεί τη γυναίκα του με αυτό τον βίαιο τρόπο. Και στην τελική έτσι μας θυμίζει πολλά πράγματα που θα θέλαμε να ξεχάσουμε για τους παλιούς τρόπους, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε…

 

 
 

Όλος ο κόσμος στέκεται δίπλα στον Chris Rock και τίποτα πλέον δεν μπορεί να ξελασπώσει τον Will Smith μετά την βίαιη χειρονομία του.

Το comedy tour που έχει μπροστά του ο Chris Rock αποτελείται από 38 εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, και όλες σχεδόν είναι πλέον sold out. Κοίτα να δεις τελικά τι μπορεί να σου κάνει ένα χαστούκι.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved