O Henry Cavill παίρνει στο διαδίκτυο τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τον επόμενο 007

Ο Tom Hardy χάνει έδαφος συνέχεια.

Ο υποτιθέμενος διάδοχος του James Bond με τις μεγαλύτερες πιθανότητες ήταν για καιρό ο Tom Hardy και βρισκόταν κοντά στην κορυφή του στοιχήματος 007 εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα που ο Daniel Craig αποχώρησε από τον ρόλο, οι πιθανότητες έχουν αλλάξει δραματικά.

Τώρα τα προγνωστικά είναι υπέρ ενός ηθοποιού που είναι περισσότερο γνωστός για την εμφάνιση σε μια επιτυχημένη εκπομπή του Netflix.

 

 
 

Το No Time To Die έφερε ένα ικανοποιητικό τέλος στο franchise του James Bond, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Ο Βρετανός ηθοποιός αποχώρησε από τη σειρά μετά από 15 χρόνια και πέντε ταινίες ως ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στον ήρωα, αλλά η κούρσα είναι σε εξέλιξη για αρκετούς νεαρούς υποψήφιους να πάρουν τη θέση του ως ο νέος και βελτιωμένος 007. Αν και η πρώτη δεκάδα περιλαμβάνει τόσο τεράστια ονόματα όπως Richard Madden και Idris Elba, ο Tom Hardy ήταν αγαπημένος εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά πλέον έχουν αλλάξει όλα.

15 χτενίσματα του Tom Hardy για να διαλέξεις το δικό σου

Ο Hardy βρήκε απίστευτη φήμη παίζοντας σε μερικά franchise, συμπεριλαμβανομένων των Venom, Peaky Blinders, Taboo και της τριλογίας Batman του Christopher Nolan.

Όμως, δυστυχώς για τον ίδιο, οι αποδόσεις του για Bond έχουν πλέον μειωθεί στο 6/1 από τη Ladbrokes, αφήνοντάς τον στην τρίτη θέση στο τρέχον στοίχημα.

 

 
 

Ο ηθοποιός έχει ανακοινώσει προηγουμένως ότι δεν θα κάνει δημόσια σχόλια για το αν θα γίνει Bond στη συνέχεια. Όμως, είτε το αναφέρει είτε όχι, οι πιθανότητές του λιγοστεύουν.

Και τώρα έχει ξεπεραστεί από έναν τεράστιο ηθοποιό του Netflix - και συνάδελφο σταρ της DC Comics.

Ο Henry Cavill έχει ανακοινωθεί από τη Ladbrokes ως ο ηθοποιός με τις καλύτερες πιθανότητες να αναλάβει τον 007.

O Cavill έγινε δημοφιλής αφού έπαιξε τον Superman στο Man of Steel του 2013.

Αλλά από τότε, άφησε αρκετά το σημάδι στη μικρή οθόνη παίζοντας τον Geralt of Rivia στο The Witcher του Netflix.

Ο Cavill είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί στη Ladbrokes με απίστευτο 5/2. Και οι θαυμαστές ξέρουν ότι έχει μεγάλη επιθυμία να γίνει ο επόμενος άνθρωπος που θα φέρει το βαρύ σημάδι του 007 μετά την αδικία του το 2005.

Το μέλλον θα δείξει…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved