Το Βουνό δεν κρατιέται και θέλει να τα βάλει με τον «Nightmare» Martyn Ford

Μετά τον Eddie Hall παίρνει άλλος σειρά. Η απόλυτη μάχη τιτάνων.

O The Mountain λέει ότι θα ήθελε πολύ να συναντήσει τον Martyn Ford στο ρινγκ του μποξ και έχει αποκαλύψει πότε θέλει να το κάνει. Δεν του έφτανε που θα τουλουμιάσει στο ξύλο τον Eddie Hall, τώρα θέλει να αποκτήσει κι άλλο θύμα.

Ο σταρ του Game of Thrones και πρώην νικητής του World's Strongest Man, Hafþór Júlíus Björnsson, που συχνά αναφέρεται με το όνομα του χαρακτήρα του GoT, συνάντησε τον πρώην πρωταθλητή του WSM Eddie Hall στο ρινγκ για έναν αγώνα με τίτλο «The Heaviest Boxing Match in History».

Ενώ είναι πλήρως συγκεντρωμένος στον αγώνα μποξ με τον Hall, h ιδέα να πλακωθεί ξανά με κάποιον άλλο έχει περάσει από το μυαλό του. Το Βουνό πραγματικά το μόνο που σκέφτεται είναι το ρινγκ.

 

 
 

Δεδομένου ότι η ομάδα των πιθανών αντιπάλων για μαχητές του μεγέθους του Thor και του Eddie είναι –κατά τη δική του παραδοχή– περιορισμένη, ο Martyn Ford, που μερικές φορές αναφέρεται ως ο «Πιο τρομακτικός άνθρωπος του κόσμου», θα φαινόταν το τέλειο ταίρι.

Ο 39χρονος Ford αντιμετωπίζει τον «Ιρανό Hulk» Sajad Gharibi στο Λονδίνο στις 30 Απριλίου και αναμένεται να κερδίσει.

 

 
 

Ο Hall έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του καθώς ο Ford είναι φίλος του.

Ο Thor είπε: «100 τοις εκατό θα ήθελα αυτό τον αγώνα - Έχω δει ότι αυτός [ο Ford] κάνει πυγμαχία και είναι προφανώς καλός φίλος του Eddie».

«Θα ήταν καλό να νικήσω τον Eddie και μετά τους φίλους του, σίγουρα».

«Είναι κατάλληλος αντίπαλος σίγουρα γιατί είναι ένας τύπος που μοιάζει με τη σωματική μου διάπλαση, το βάρος μου και το ύψος μου επίσης» λέει το Βουνό.

Ωστόσο, πρόσθεσε: «Δεν σκέφτομαι άλλα θέματα αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι ο Martyn Ford ασχολείται με την πυγμαχία… και θα ήμουν ανοιχτός να τον αντιμετωπίσω, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος 100 τοις εκατό στον Eddie αυτή τη στιγμή».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved