Assosiated Press Στην Ουκρανία μάζεψαν 1,8 εκ για να στείλουν τον Πούτιν στο διάστημα

Δεν χάνουν το χιούμορ τους οι Ουκρανοί εν μέσω πολέμου και ψάχνουν ευφάνταστους τρόπους να ενισχύσουν τις ένοπλες δυνάμεις τους.

Το ουκρανικό υπουργείο ψηφιακής μεταρρύθμισης εγκαινίασε το putina.net, έναν επίσημο κρατικό ιστότοπο όπου κάνουν fundraising με στόχο τα 100 εκ. δολάρια. Σύμφωνα με την περιγραφή του εράνου, τα χρήματα αυτά θα διοχετευτούν στην κατασκευή ενός διαστημικού πυραύλου στον οποίο μοναδικός επιβαίνων θα είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας. Το δρομολόγιο του εν λόγω πυραύλου θα είναι one way με προορισμό τον πλανήτη Δία, μια μόνιμη λύση για τα προβλήματα που έχουν οι Ουκρανοί με τον Βλαδίμηρο Πούτιν

Δεν είναι ο Elon Musk, αλλά πλάκα δεν θα είχε να τους βλέπαμε να τσακώνονται;

Οι δωρεές ξεκινούν από τα μόλις 2,99 δολάρια και με στόχο να προσελκύσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν από ολόκληρο τον κόσμο, πιστεύουν πως μπορούν να πιάσουν πολύ σύντομα τον στόχο. Ο πύραυλος που θα φτιάξουν πρέπει να έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα δεν έχει κανένα άλλο διαστημικό ανθρώπινο κατασκεύασμα. Ο πλανήτης Δίας είναι τόσο μακριά από τη Γη που για να φτάσει ένα υπάρχον διαστημικό σκάφος χρειάζεται τουλάχιστον δύο χρόνια ταξιδιού για να φτάσει εκεί. Αυτό υπό την προϋπόθεση ότι Γη και Δίας είναι σε τέτοια σημεία τροχιάς που έχουν την πιο κοντινή τους απόσταση. 

 

 

Στην περίπτωση που οι πλανήτες βρίσκονται στη μεγαλύτερη μεταξύ τους απόσταση, τότε θα χρειαστούν πάνω από 5 χρόνια για το ταξιδι του Πούτιν στο ηλιακό μας σύστημα. Κάπου εδώ να πούμε ότι όλα αυτά είναι καθαρά θεωρητικά και με μια ισχυρή δόση χιούμορ από πλευράς των Ουκρανών.

Θα λέγαμε ότι αγγίζει και το προηγούμενο τρολάρισμα που έκαναν για τα ρώσικα τανκς.

Το fundraising έχει σαν σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά και τα έργα ανοικοδόμησης της χώρας μετά το πέρας του πολέμου. Μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί 1,8 εκ. δολάρια, ένα ποσό το οποίο συνεχώς αυξάνεται με δωρητές από ολόκληρο τον κόσμο που εμφανίζονται αλληλέγγυοι στον ουκρανικό λαό. 

 

 

Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να μπει ο Elon Musk στο παιχνίδι μετά από την εκδήλωση της επιθυμίας του να παίξει ξύλο με τον Πούτιν. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει κόντρα με τον Πούτιν και ξέρει από πυραύλους, δεν είναι άλλος από τον Elon Musk και είναι μόνος που μπορεί να κάνει αυτή την τρολιά, πραγματικότητα.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved