O ηγέτης της Τσετσενίας προσφέρθηκε να προπονήσει τον Elon Musk στη μονομαχία του με τον Πούτιν

Ο εκκεντρικός πολέμαρχος εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή ρίχνοντας λάδι στη φωτιά στον παράλληλο πόλεμο του Τwitter.

H σκηνή είναι βγαλμένη από διάλειμμα δημοτικού σχολείου, δύο παιδάκια ανταλλάσσουν προσβολές για τις μανάδες τους και απειλεί το ένα το άλλο με ξύλο και επειδή οι απειλές κρατάνε πολλή ώρα και υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει το κουδούνι, αναλαμβάνει ένα άλλο παιδάκι καταλυτική δράση. Για να μη χαθεί η ευκαιρία για έναν καλό καυγά, το τρίτο, και σατανικότερο, παιδάκι ρίχνει λάδι στη φωτιά για να ανάψουν τα αίματα και οι απειλές για ξύλο να ευοδωθούν και να μη μείνουν απλά λόγια του αέρα. 

Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος του Ramzan Kadyrov, ηγέτης και πολέμαρχος της Τσετσενίας και ίσως ο πιο πιστός σύμμαχος του Βλαδίμηρου Πούτιν. Ο Τσετσένος ηγέτης μπορεί να είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις που συνδυάζουν στρατιωτικές παραλλαγές με μπότες Prada, τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την αγάπη του για το fitness, όμως όταν κάποιος απειλήσει τον Πούτιν γίνεται πραγματικό θηρίο. 

 

 

Όταν ο Elon Musk πρότεινε στον Ρώσο πρόεδρο να λύσουν τις διαφορές τους με ένα γερό session ταβερνόξυλου, ο Kadyrov επενέβη με ένα εκτενέστατο post στο Telegram. Εκεί αρχικά προειδοποίησε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο τζούντο και καλό θα ήταν να μην τον προκαλεί γιατί θα φάει το ξύλο της (ρώσικης) αρκούδας. Επίσης θα ήταν τρομερά unfair για τον Πούτιν να κάτσει να παίξει ξύλο με τον Musk γιατί είναι ο ορισμός της αντιαθλητικής συμπεριφοράς.

Για να δώσει λύση στο αδιέξοδο, ο Kadyrov προσφέρθηκε να προπονήσει τον Musk σε μια σειρά από εγκαταστάσεις της ρωσικής επικράτειας για να «σφίξει» λίγο πριν αντιμετωπίσει το big boss Βλαδίμηρο Πούτιν. Αρχικά του προτείνει να επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων για μια αρχική εκπαίδευση στα όπλα. Η αρχική πρόκληση ήταν για ξύλο με γυμνά χέρια, αλλά ξέρετε πώς πάνε αυτά στη Ρωσία αν ξεκινήσουν. 

 

 

Το δεύτερο σημείο προπόνησης όπου προσκλήθηκε ο Elon Musk και άρχοντας του twitter είναι το Fight Club Akhmad, ένα προπονητικό κέντρο πολεμικών τεχνών το οποίο πήρε το όνομά του από τον Akhmad Kadyrov, τον πατέρα του Ramzan και ιστορικού ηγέτη της Τσετσενίας. Εκεί ο Elon Musk θα μάθει τα βασικά του ξύλου, δηλαδή πώς να ρίχνει καμιά μπουνιά και κλωτσιά, αλλά κυρίως πώς να προστατεύεται από τις φονικές κλωτσιές του Ρώσου προέδρου. 

Τελευταίος και πιο ενδιαφέρον σταθμός στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του Kadyrov είναι ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός του Grozny, πρωτεύουσα της Τσετσενίας. Εκεί ο Musk θα λάβει τα πιο δύσκολα μαθήματα, αυτά των σκοτεινών δημοσίων σχέσεων. Τα Dark P.R. είναι η ύψιστη τέχνη των σκληρών και αδυσώπητων ηγετών και θα βοηθήσουν τον Elon Musk να βγει από πάνω στην περίπτωση που μαζέψει ξύλο και για το σπίτι από τον Ρώσο πρόεδρο. 

 

 

Ο Elon Musk φαίνεται πως διασκέδασε με το post του Τσετσένου ηγέτη και είπε πως μια τέτοια εκπαίδευση θα του έδινε τρομερό πλεονέκτημα απέναντι στον Πούτιν. Είναι τέτοια η σιγουριά του Musk που αντιπρότεινε να παλέψει μόνο με το αριστερό του χέρι, ενώ είναι δεξιόχειρας. 

Αναμένοντας την κορύφωση της κόντρας μεταξύ Musk και Putin, ελπίζουμε η παρέμβαση του Τσετσένου ηγέτη να επιταχύνει τη διεξαγωγή της μονομαχίας τους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε χάσει κάθε άλλη ελπίδα για άμεση κατάπαυση του πυρός και ειρήνη στην Ουκρανία. 

      

 

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved