Ο Samuel L. Jackson έχασε το ρεκόρ βρισιών και δεν το πήρε ψύχραιμα

Για την ακρίβεια είναι στην τρίτη θέση με τους Jonah Hill και Leonardo DiCaprio να μάχονται για την πρώτη θέση.

Αν η τσαντίλα είχε κινηματογραφικό πρόσωπο, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό του Samuel L. Jackson να εκτοξεύει διάφορα παράγωγα της λέξης f***. Από τα αναρίθμητα motherf*cker στο Pulp Fiction μέχρι τα motherf*ucking φίδια στο Snakes on a Plane, ο πιο motherf*cker ηθοποιός του Hollywood έχει το μπινελίκι για γλυκιά καλημέρα. 

Δυστυχώς γι’αυτόν κάποιοι έκατσαν και μέτρησαν τα βρισίδια του ανα ταινία, μέτρησαν και άλλους γνωστούς ηθοποιούς και βρέθηκε ελλιπής. Τα αποκαλυπτήρια της είδησης έκανε ο Jimmy Fallon στο Tonight Show όπου είχε το θράσος και το θάρρος να το πει μπροστά στον Samuel L. Jackson. 

 

 

Τη μέτρηση έκανε το BuzzBingo όπου διατηρεί μια βάση δεδομένων με τους διαλόγους από 3500 και πλέον ταινίες και επειδή οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα, ο Jackson βρίσκεται μόλις στην τρίτη θέση με βρισιές σε όλη του τη φιλμογραφία. Στην πρώτη θέση βρίσκεται Jonah Hill me 376 κακές λέξεις στη φιλμογραφία του με τις περισσότερες από αυτές να τις έχει σε μόλις δύο ταινίες, στο Superbad και στο The Wolf of Wall Street. Στη δευτερη θέση βρίσκεται πολύ κοντά ο Leonardo DiCaprio με 361 και τις περισσότερες από αυτές να τις έχει ξεστομίσει φυσικά στο The Wolf of Wall Street. Όσο για τον Samuel L. Jackson; Είναι μόλις τρίτος και καταϊδρωμένος.

 

 

Ένα αυθόρμητο motherf*cker απευθυνόμενο στον Jonah Hill βγήκε από το στόμα του στο άκουσμα της αποκάλυψης, για να σπεύσει άμεσα να πει ότι αστειέυεται, αν και δεν το πολυπιστεύουμε. Ωστόσο φάνηκε σίγουρος ότι αν μετρούσαν τα περισσότερα motherf*cker θα ήταν σίγουρα πρώτος με διαφορά. 

Στη σχετική λίστα των ταινιών, όπως μάλλον έχετε καταλάβει ήδη βρίσκεται το The Wolf of Wall Street με συνολικά 715 βρισιές με το Uncut Gems να ακολουθεί με 646, καθόλου τυχαίο που ο Adam Sandler ακολουθεί τον Jackson στην τέταρτη θέση με 295 χορταστικά μπινελίκια. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved