Έπιασαν τον Harvey Weinstein να βάζει παράνομα σοκολάτες στη φυλακή

Τι να πει κανείς τώρα γι’ αυτό;

Το φαγητό της φυλακής είναι πολύ κακό. Δεν κατηγορούμε κανέναν που προσπάθησε να πάρει κάτι άλλο εκτός από τη σάπια μπριζόλα από τον μπουφέ και τον πουρέ πατάτας. Αλλά δεν τρέφουμε καμία συμπάθεια για τον καταδικασθέντα sex offender Harvey Weinstein, ο οποίος πιάστηκε να προσπαθεί να μεταφέρει λαθραία ένα κουτί Milk Duds στη φυλακή.

Οι σοκολάτες κατασχέθηκαν από τους φύλακες της κομητείας του Λος Άντζελες μετά από μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση που είχε ο κακός παραγωγός ταινιών με έναν δικηγόρο του, τον Shawn Burkley.

Ενώ η ευθύνη επιρρίφθηκε στον συνήγορο του Weinstein και είχε ως αποτέλεσμα υποχρεωτικές έρευνες στα πράγματα και τις τσάντες του φορητού υπολογιστή του, ο 69χρονος είπε πως τα είχε μαζί του από πιο παλιά και απλά τα κουβαλούσε στην τσέπη του.

 

 
 

Φίλε, ξέρουμε πως τα Milk Duds δεν αντέχουν την ανθρώπινη θερμότητα ούτε για τη διάρκεια μιας ταινίας μεγάλου μήκους, πολύ περισσότερο για μήνες κρυμμένους στη φυλακή. Και αν είχε καταφέρει να τα κρύψει από τους φρουρούς κατά τη διάρκεια μιας μεταφοράς στη φυλακή, δεν θέλουμε να ξέρουμε πού βρισκόταν αυτή η σοκολάτα….

 

 
 

«Από ό,τι μάθαμε, αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ο κ. Weinstein κατηγορήθηκε για παραβίαση των κανόνων μιας και υπήρξε υπόδειγμα κρατούμενου σε όλη τη δοκιμασία του εδώ στο Λος Άντζελες», είπε ο Mark Verksman, ένας από τους δικηγόρους του Weinstein.

Ο Weinstein υπερασπίστηκε τον εαυτό του στο Variety, λέγοντας: «Ήταν μια αθώα παρεξήγηση. Δεν θα ξαναγίνει. Υπήρξα υπόδειγμα κρατουμένου, ακολουθώντας τους κανόνες και τους κανονισμούς και λυπάμαι ειλικρινά».

Γιατί έχουμε την αίσθηση ότι «Ήταν μια αθώα παρεξήγηση. Δεν θα ξανασυμβεί» είναι η κλασική δήλωσή του σχετικά με τυχόν αδικήματα;

Πείτε ότι θέλετε, κύριε Weinstein. Δες σας πιστεύουμε και καλά θα κάνετε να κάτσετε εκεί γιατί σας αξίζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved