Pexels Θα έπαιζες X-Box και ας γεννούσε η γυναίκα σου;

Άλλοι γεννάνε κι άλλοι παίζουν video games χαλαροί.

Τελευταία νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα. Κι όμως φίλοι μου δεν τα είχαμε δει όλα. Από πολέμους, μέχρι πανδημίες, από πλανήτες που πέφτουν στη Γη μέχρι ανθρώπους που καβαλάνε καρχαρίες και πάνε βόλτα…όλα μπορείς να τα βρεις στο ίντερνετ.

Τώρα βέβαια αυτό που διαβάσαμε χτες μας έκανε τρομερή εντύπωση, μολονότι έχουμε αρκετή εμπειρία σε τέτοιου είδους τρελά θέματα. Ο τύπος είναι επικός απλά. Η γυναίκα του γεννούσε στο μαιευτήριο κι αυτός επειδή μάλλον βαριόταν γιατί αργούσε η άμοιρη να ξεπετάξει το παιδί, είπε να φέρει την κονσόλα από το σπίτι για να περάσει λίγο η ώρα και να χαλαρώσει!

 

 

Εντάξει ρε άνθρωπε του θεού, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο το να περιμένεις με αγωνία τους γιατρούς να ξεγεννήσουν τη γυναίκα σου, αλλά κι εσύ μήπως το παράκανες λιγάκι; Που έχει φτάσει αυτή η φάση μας; Είμαστε πορωμένοι με τα παιχνίδια οκ, αλλά αυτό δεν είναι λίγο ακραίο τώρα;

 

 
 

Εδώ η γυναίκα χαροπαλεύει να σου βγάλει το παιδί σου κι εσύ πραγματικά χέστηκες έτσι; Σαν να μην τρέχει τίποτα, ακόμη κι αν ο κόσμος γκρεμίζεται ο χαζός εκεί το χαβά του.

Τι άλλο να πούμε τώρα; Και το πιο αστείο είναι πως το βίντεο το πόσταρε στο TikTok η ίδια του η γυναίκα. Αυτό τώρα που το πας;

Τι να πει κανείς. Πλέον το ίντερνετ έχει καταντήσει ένα θάλαμος με αξιοπερίεργα πλάσματα του τσίρκου. Ίσως να έχει ήδη αντικαταστήσει και το ίδιο το λειτούργημα του τσίρκου εδώ που τα λέμε.

Γιατί η τόση βλακεία καταντάει να είναι εκτός από ψυχαγωγία για τους τρίτους και λειτούργημα. Γιατί; Μα φυσικά γιατί τώρα ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνετε όταν η γυναίκα σας γεννάει.

Δες εδώ το βίντεο στο TikTok



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved