Assosiated Press H ζωή και τα τρελά skills του Tony Hawk γίνονται ντοκιμαντέρ για το HBO

Επιτέλους ένα documentary για όλους όσους τιμούσαν (και τιμούν ακόμα) το boardslide.

Για να καταπολεμήσουν το αυξανόμενο πλήθος ανθρώπων που δυσκολεύονται να τον γνωρίσουν προσωπικά, οι αδερφοί Duplass δημιούργησαν ένα άλλο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον Tony Hawk, σε σκηνοθεσία του φωτογράφου tour de force που έγινε φοβερός κινηματογραφιστής Sam Jones (Lost Songs: The Basement Tapes Continued, I Am Trying To Break Your Heart: A Film About Wilco) – το οποίο αποκτήθηκε από το HBO.

Το Tony Hawk: Until The Wheels Fall Off εξερευνά τη ζωή, τις εποχές και την ιστορική καριέρα του 53χρονου καινοτόμου skater, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για έναν ολόκληρο πολιτισμό (καθώς και για αυτό που είναι πλέον επίσημο ολυμπιακό άθλημα).

Αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες, μπορούμε πιθανώς να περιμένουμε ιστορίες όπως η στιγμή που η Activision τον κάλεσε για μια συνάντηση και έριξε μια επιταγή 4 εκατομμυρίων δολαρίων στο γραφείο πριν από την κυκλοφορία του Pro Skater 4.

 

 
 

«Δουλεύουμε αθόρυβα σε αυτό εδώ και μερικά χρόνια», αποκαλύπτει ο Mark Duplass. την παραγωγή μέσω της Duplass Brothers Productions μαζί με τον Mel Eslyn.

«Είμαστε χαρούμενοι για την απεριόριστη πρόσβαση που μας επέτρεψε ο Tony στη ζωή του και στη συναρπαστική σχέση του με το άθλημα».

 

 
 

Εκτός από μια συνέντευξη με τον Tony Hawk, το επερχόμενο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει επίσης έναν-προς-ένα στιγμές με άλλες εξέχουσες φιγούρες του σκέιτμπορντ όπως οι Stacy Peralta, Rodney Mullen, Mike McGill, Lance Mountain, Steve Caballero, Neil Blender, Andy MacDonald, Duane Peters. , Sean Mortimer και Christian Hosoi.

Το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ του Tony Hawk έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο SXSW στις 12 Μαρτίου 2022 πριν φτάσει στο HBO στις 5 Απριλίου 2022. Και με δεδομένο πώς το Tony Hawk: Until The Wheels Fall Off βρίσκεται κάτω από τη σημαία του HBO, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα σκάσει εγχώριο ισοδύναμο Binge περίπου την ίδια στιγμή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved