Το red vinyl των Peaky Blinders θα σου μάθει να ακούς καλή μουσική

Μία τετραπλή κυκλοφορία που μας ταξιδεύει σε λησμονημένες λίστες.

Πέρα από την ωμή δύναμη και τους πολέμους του υποκόσμου, αν υπάρχει κάτι για το οποίο φημίζονται οι Peaky Blinders, είναι το επικό soundtrack που συνοδεύει το εκπληκτικό γκανγκστερικό δράμα.

Το εισαγωγικό κομμάτι των Nick Cave & The Bad Seeds με τίτλο «Red Right Hand» είναι ένα έπος από μόνο του. Τι να πούμε τώρα για τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς;

 

 
 

Τώρα, καθώς το επιτυχημένο σόου του BBC One μπαίνει στην έκτη και τελευταία του σεζόν, τα υπέροχα τραγούδια που έχει προσφέρει στην πορεία πρόκειται να συμπιεστούν σε ένα κόκκινο LP βινυλίου που αρμόζει στο κόκκινο του αίματος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά μπορεί κάλλιστα να έχει προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή μελωδιών σε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή ποτέ, αυτό είναι κάτι που αξίζει να γιορταστεί τόσο για τους θαυμαστές όσο και για τους απλούς λάτρεις της μουσικής.

 

 
 

Ο δημιουργός του σόου, Στίβεν Νάιτ μίλησε για την οργανική σημασία της μουσικής που χρησιμοποιείται στη σειρά: «Η ιστορία των Peaky Blinders και η μουσική που χρησιμοποιούμε είναι δίδυμα, γεννημένα ταυτόχρονα. Θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς τις περισσότερες από τις κομβικές στιγμές χωρίς το soundtrack.»

«Είμαι τόσο χαρούμενος που επιτέλους καταφέραμε να βάλουμε μερικά από τα κομμάτια μαζί σε ένα άλμπουμ, για να δώσουμε την ατμόσφαιρα και το θράσος και το γρύλισμα του σόου στα ακουστικά και τα ηχεία σας».

Αυτοί οι δίσκοι ρέουν, κομμάτια όπως οι Nick Cave & The Bad Seeds, PJ Harvey, Arctic Monkeys και Joy Division είναι στριμωγμένα στον δίσκο σε μια καλή μίξη μαζί με αποκλειστικές ηχογραφήσεις για το σόου. 

Το άλμπουμ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με τα τραγούδια παρακάτω..



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved