Batman: Πραγματική νυχτερίδα την έπεσε σε προβολή της ταινίας και ζήτησε τον λόγο

Ένας κινηματογράφος στο Τέξας αναγκάστηκε να διακόψει την προβολή του νέου Batman μετά από μια κάπως απροσδόκητη επίσκεψη.

Όλα κυλούσαν ομαλά την περασμένη Παρασκευή στον κινηματογράφο Cinépolis του Austin όπου λάμβανε χώρα η προβολή της τελευταίας ταινίας Batman, μέχρι που τα εφέ παραέγιναν ρεαλιστικά και λίγο πιο τρισδιάστατα από όσο θα περίμενε και θα ήθελε κανείς. Τα φώτα άναψαν και η προβολή διακόπηκε για λίγο λόγω μιας πραγματικής νυχτερίδας.

 

 

Δεν φτάνει που ο Batman που σκηνοθέτησε ο Matt Reeves πάνω στον Robert Pattinson είναι ο πιο σκοτεινός και ο πιο τρομακτικός που έχουμε δει ποτέ, κάποιος ήθελε να κάνει λίγο πιο τρομακτική την προβολή της ταινίας. Αυτό γιατί όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στη συνέχεια, γίνεται αντιληπτό ότι η μπούκα της νυχτερίδας δεν ήταν κάποιου είδους ατύχημα, ούτε κάποιος άφησε ανοιχτό κάποιο παράθυρο, ούτε είδε φως και μπήκε η νυχτερίδα, αλλά ούτε μπούκαρε για να ζητήσει τον λόγο για να καταγγείλει κάποιου είδους cultural appropriation ή τη δαιμονοποίηση των συμπαθών κατά τα λοιπά φτερωτών θηλαστικών. 

 

 

Πρόκειται για μια φάρσα κάποιου τύπου που την είχε μαζί του και ξαφνικά την αμόλησε μέσα στην αίθουσα και στη συνέχεια η νυχτερίδα άρχισε να κόβει βόλτες σε χαμηλή πτήση ψάχνοντας μήπως κάποιος άλλος θεατής, ακόμα πιο βλαμμένος, είχε αμολήσει κάποιον πιγκουίνο. Όπως ήταν αναμενόμενο η προβολή διακόπηκε και τα φώτα άνοιξαν μέχρι να καταφέρουν οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου να απομακρύνουν τη νυχτερίδα και να συνεχιστεί η προβολή.

Ζητώντας συγννώμη, οι υπεύθυνοι του σινεμά προσφέρθηκαν να κάνουν δώρο από ένα εισιτήριο στους θεατές συν κουπόνι για να φάνε όσα νάτσος και ποπ κορν αντέχουν, αλλά τελικά όλοι προτίμησαν να καθίσουν εκεί και να συνεχίσουν την προβολή μετά τη φυγή του απρόσκλητου επισκέπτη. 

 

 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή η θεματική εισβολή είχε σαν πηγή έμπνευσης τη σκηνή από τη σειρά Schitt’s Creek όπου κάποιος αμολάει ζωντανά κοράκια στην πρεμιέρα της ταινίας The Crowening και ταυτόχρονα λένε πως ήταν τυχεροί που ο φαρσέρ διάλεξε το Batman για να αμολήσει τη νυχτερίδα και όχι την τελευταία ταινία Spider-Man όπου θα μπορούσε να γεμίσει την αίθουσα με δηλητηριώδεις και ραδιενεργές αράχνες. 

 

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved