Μπορείς να γράψεις ό,τι θες με τη γραμματοσειρά Batman και είναι το νέο μας κόλλημα

Εσύ ποια σκοτεινή φράση θα γράψεις;

Μετράμε κάτι λιγότερο από 48 ώρες από την πρεμιέρα του νέου Batman και είναι τέτοιο το βασανιστήριο της αναμονής που μας θυμίζεις τις τελευταίες μέρες στον στρατό. Και όπως στον στρατό είχαμε την αγχολυτική διαδικασία της συλλογής υπογραφών για να περάσουν οι τελευταίες μέρες, έτσι και με την πρεμιέρα του Batman έχουμε να παίξουμε με το font generator που έφτιαξε κάποιος εξίσου ανυπόμονος φαν του Σκοτεινού Ιππότη. 

 

 

Πατώντας εδώ μπορείς να γράψεις από το όνομά σου μέχρι μια μικρή φράση στο χαρακτηριστικό μαυροκόκκινο φόντο που είδαμε στο πρώτο teaser της ταινίας και στη συνέχεια να το κατεβάσεις ή να το μοιράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η αρχική καχυποψία που γέννησε η είδηση της ανάληψης του ρόλου του Batman και Bruce Wayne από τον πρωταγωνιστή του γλυκερού Twilight saga, άρχισε να χαλαρώνει με τις πρώτες διαρροές πληροφοριών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σε αντίθεση με τις ταινίες Batman που έχουμε δει τα τελευταία 30 χρόνια, για πρώτη φορά δεν θα δούμε τον Σκοτεινό Ιππότη να επικεντρώνεται σε έναν και μόνο κεντρικό Villain, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα κανονικό all star cast κακών. 

 

 

Στο νέο Batman ο Robert Pattinson θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον John Turturro ως Carmine Falcone, τον Colin Farrell ως Penguin, τον Paul Dano ως Riddler και φυσικά την Zoe Kravitz ως Catwoman χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν η Selina Kyle θα είναι σύμμαχος ή αντίπαλος του Batman…      



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved