Ο Sean Penn βρίσκεται στην Ουκρανία και γυρίζει ντοκιμαντέρ για την εισβολή της Ρωσίας

Όσο κι αν ακούγεται αδιανόητο κάτι τέτοιο…

Ο Sean Penn βρίσκεται στην Ουκρανία και γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για την εισβολή της Ρωσίας, επιβεβαίωσε το Vice Studios. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, ακούγοντας κυβερνητικούς αξιωματούχους να μιλούν για την κρίση.

Το έγγραφο είναι μια παραγωγή του Vice Studios σε συνεργασία με το Vice World News και το Endeavor Content.

Ο Penn επισκέφτηκε την Ουκρανία για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2021 και άρχισε να προετοιμάζεται για το ντοκιμαντέρ του επισκεπτόμενος τον στρατό της χώρας. Φωτογραφίες από το ταξίδι του Penn τον Νοέμβριο κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή από την Υπηρεσία Τύπου της Ουκρανικής Επιχείρησης Μικτών Δυνάμεων.

 

 
 

«Ο Penn επισκέφτηκε το Γραφείο του Προέδρου και μίλησε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Iryna Vereshchuk, καθώς και με τοπικούς δημοσιογράφους και μέλη του ουκρανικού στρατού» από τότε που έφτασε στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα, έγραψε το Newsweek. Το Γραφείο του Προέδρου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της πρεσβείας της Ουκρανίας επαινώντας τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και σκηνοθέτη.

 

 

«Ο σκηνοθέτης ήρθε ειδικά στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας», αναφέρεται στη μετάφραση της δήλωσης. «Ο Sean Penn είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία. Η χώρα μας τον ευγνωμονεί για μια τέτοια επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας».

 

 
 

Η δήλωση προσθέτει, «Ο Sean Penn επιδεικνύει γενναιότητα που έλειπε από πολλούς άλλους, ιδιαίτερα από ορισμένους δυτικούς πολιτικούς. Πρέπει γρήγορα μπορούμε να σταματήσουμε αυτήν την αποτρόπαια εισβολή από τη Ρωσία».

Ο Penn έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών αντιπολεμικών και ανθρωπιστικών επιχειρήσεων όλα αυτά τα χρόνια. Το ντοκιμαντέρ Discovery Plus του 2020 "Citizen Penn" αφηγήθηκε τις προσπάθειες του ηθοποιού για τη δημιουργία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Community Organized Relief Effort, επίσης γνωστή ως CORE, ως απάντηση στους σεισμούς στην Αϊτή του 2010. Η CORE ανέπτυξε επίσης ομάδες για να βοηθήσει με τον COVID-19 δοκιμών και εμβολίων σε όλη τη χώρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved