O Quentin Tarantino ίσως να είναι ο επόμενος σκηνοθέτης του Justified

Η διάσημη σειρά του FX μπορεί να πέσει σε πολύ καλά χέρια.

Ο Quentin Tarantino φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη σκηνοθεσία ορισμένων επεισοδίων του Justified Revival του FX με πρωταγωνιστή τον διάσημο Raylan Givens, του Timothy Olyphant. Βασισμένη στο έργο του Elmore Leonard, ξεκινώντας με το διήγημα «Fire in the Hole», η σειρά του FX ακολουθεί τον τον Olyphant που φοράει το κλασσικό Stetson, και υποδύεται τον πολύ δίκαιο μπάτσο στη γενέτειρά του περιοχή του Kentucky. Εκτός από το Olyphant, το κύριο καστ της σειράς περιλάμβανε τους Jacob Pitts, Erica Tazel, Joelle Carter, Natalie Ze, Walton Goggins και Jere Burns.

Γιατί το Justified είναι μία σειρά που πρέπει να δεις;

Κατά τη διάρκεια της εξαετούς πορείας της, η σειρά του Graham Yost απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες της. Το Justified έλαβε οκτώ υποψηφιότητες για Emmy Primetime, συμπεριλαμβανομένης μιας για το Olyphant ως πρωταγωνιστή και κέρδισε δύο για τους πρωταγωνιστές Margo Martindale και Jeremy Davies. Επτά χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της το 2015, ανακοινώθηκε ότι η αναβίωση/περιορισμένη σειρά ήταν στα σκαριά. Τον περασμένο μήνα, το FX επιβεβαίωσε το Justified: City Primeval, εμπνευσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Leonard το οποίο θα πραγματοποιηθεί επίσημα με τον Olyphant να επιστρέφει ως πρωταγωνιστής και εκτελεστική παραγωγή. Ο Yost δεν θα επιστρέψει ως showrunner, αλλά η σειρά διευθύνεται από τους Dave Andron και Michael Dinner, οι οποίοι εργάστηκαν ως παραγωγοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες της ναυαρχίδας σειράς.

 

 
 

Ισχύουν όντως οι φήμες για τον Tarantino;

Σύμφωνα με το Deadline, ο διάσημος συγγραφέας/σκηνοθέτης Quentin Tarantino βρίσκεται σε συζητήσεις για να διευθύνει ένα ή δύο επεισόδια του City Primeval. Στο παρελθόν, ο Tarantino έχει σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια από τις αγαπημένες του εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των Motherhood, ER και CSI. Το ενδιαφέρον του για το Justified αναμφίβολα προέρχεται από τη συγγένειά του με τον Leonard, έχοντας διασκευάσει το Rum Punch στο Jackie Brown (1997) και επιλέγοντας πολλά από τα άλλα μυθιστορήματα του συγγραφέα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Για παράδειγμα, ο Tarantino έχει μιλήσει για την προσαρμογή του γουέστερν του 1972 του Leonard, Forty Lashes Less One.

 

 
 

Ο Tarantino έχει επανειλημμένα πει ότι θα έκανε μόνο δέκα μεγάλου μήκους ταινίες. Στη συνέχεια, θα στραφεί σε άλλα δημιουργικά εγχειρήματα όπως τα μυθιστορήματα και, πιθανότατα, την τηλεόραση. Πολλοί περίμεναν ότι το επόμενο έργο του σκηνοθέτη θα ήταν αυτή η δέκατη και τελευταία ταινία. Για τους θαυμαστές του Justified και του Tarantino, αυτή η είδηση ​​έχει πολύ νόημα. Ο Tarantino και ο Olyphant συνεργάστηκαν στο Once Upon a Time in Hollywood (2019), μια ταινία που γιορτάζει τα γουέστερν της δεκαετίας του '60 με τον ίδιο τρόπο όπως το Stetson του Raylan Givens. Όπως ο Leonard, έτσι και ο Tarantino έχει καλλιεργήσει τη φήμη της συγγραφής «ψαγμένων» διαλόγων με σασπένς γεμάτο έντονους χαρακτήρες.

 

 
 

Το City Primeval θα συνεχίσει με τον Raylan να εργάζεται ως σερίφης στο Μαϊάμι οκτώ χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Kentuky στο φινάλε της σειράς. Ενώ εξισορροπεί τη ζωή του ως πατέρας, η δουλειά θα τον οδηγήσει στο Detroit - όπου πρέπει να κυνηγήσει τον Clement Mansell/The Oklahoma Wildman, έναν βίαιο gangster που έχει αποδειχθεί κίνδυνος για τις τοπικές αρχές. Φαίνεται απίθανο η νέα σειρά να περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό χαρακτήρες από την αρχική σειρά.

Εμείς ελπίζουμε η σειρά να είναι το ίδιο καλή όπως και στο παρελθόν, τώρα αν ο Tarantino σκηνοθετήσει η όχι κάποια επεισόδια, εντάξει αυτό σίγουρα θα είναι κάτι καλό αλλά και αν δεν γίνει δεν αλλάζει και κάτι τραγικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved