Η ταινία Peaky Blinders φέρνει μαζί της spin offs

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν της σειράς, ο δημιουργός της Steven Knight μας δίνει την ελπίδα ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα η 6η και τελευταία σεζόν Peaky Blinders θα κάνει πρεμιέρα, όμως αυτό σίγουρα δεν θα είναι το τέλος για την οικογένεια Shelby. Το πραγματικό φινάλε της σειράς είναι η ταινία που έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται και αναμένεται να κλείσει τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες του Thomas Shelby στο λυκαυγές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ή μήπως δεν θα είναι ακριβώς έτσι;

Ο δημιουργός της σειράς Steven Knight μίλησε στο EW και μας άνοιξε την όρεξη μιας και περιγράφει την πλοκή της τελευταίας σεζόν ως το τέλος μιας νέας αρχής. Οι αρχικές προθέσεις του Knight ήταν να γυρίσει και μια 7η σεζόν, όμως τελικά προτίμησε την ταινία για να μην ξεχειλώσει το σενάριο της αρχικής ιδεάς που είχε. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεπεράσουν τους 18 μήνες, ενδεικτικό της σοβαρής και επιμελούς δουλειάς που έχει πέσει πάνω στην υλοποίησή της. Όμως η είδηση της συνέντευξης είναι άλλη.

 

 

Η ταινία θα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αφήνει το περιθώριο να χτιστούν σειρές και ταινίες spin offs με αυτή σαν αφετηρία φτιάχνοντας ένα σύμπαν Peaky Blinders και έχουμε έναν καλό λόγο για να πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα αρκετά ρεαλιστικό σενάριο.

Ο Knight έχει χτίσει τη φήμη του απόλυτου άρχοντα των Peaky Blinders έχοντας απόλυτο έλεγχο της σειράς. Το σενάριο και των 36 επεισοδίων έχει την υπογραφή του, ενώ σε κάθε στάδιο της παραγωγής δίνει την έγκρισή του για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει. Άρα αν ο Knight λέει ότι θα γυρίσει την ταινία με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τελειώσουν οριστικά οι Peaky Blinders, αυτό σημαίνει ότι το μόνο που θα μπορούσε να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη είναι οι κακές κριτικές για την ταινία ή μια ενδεχόμενη εισπρακτική αποτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

 

 

Μετά τη συνέντευξη του Knight στο EW ξέσπασε ένας νέος κύκλος φημολογίας με τα στοιχήματα να παίζονται πάνω στις πιθανές ιστορίες που θα μπορούσαν να γίνουν spin off των Peaky Blinders. Εμείς τα λεφτά μας, εκφράζοντας και τον ευσεβή μας πόθο, θα τα βάζαμε σε μια ιστορία πάνω στη ζωή του Alfie Solomons, τι λέτε;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved