O Seth Rogen έχει την υποψία πως δεν νοιάζεται κανείς για τα Oscars

Ο διάσημος κωμικός μιλάει για τα πιο διάσημα βραβεία του κινηματογράφου που κατά τον ίδιο έχουν χάσει την αίγλη τους.

Ο Seth Rogen πιστεύει ότι οι άνθρωποι «απλώς δεν ενδιαφέρονται πια» για τα Όσκαρ και μπορεί να έχει δίκιο.

Τα διάσημα βραβεία έχουν γίνει αναμφισβήτητα λιγότερο δημοφιλή στους θεατές από την πτώση της καλωδιακής τηλεόρασης. Και με τα χρόνια, οι εκπομπές βραβείων φημίζονται για τις προκαταλήψεις τους, με αποτέλεσμα πολλοί να τις μποϊκοτάρουν εντελώς.

Αλλά ο ηθοποιός του Superbad πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κόσμος να μην ενδιαφέρεται πια. Και μάλλον έχει τα δίκια του αν κρίνουμε κι από τον εαυτό μας. Αλήθεια τώρα; Ποιος νοιάζεται πλέον για τα Όσκαρ; Σίγουρα πολύ λιγότερο απ’ ότι παλιότερα.

 

 
 

Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι τα Όσκαρ — και τα βραβεία γενικά, δεν είναι ακριβώς όπως παλιά. Και θα έχουν δίκιο.

Όμως, σε μια προσπάθεια να τονώσουν τα πράγματα φέτος, τα Όσκαρ αποφάσισαν να συμπεριλάβουν έναν παρουσιαστή για πρώτη φορά μετά τον Jimmy Kimmel το 2018.

 

 

Αν και το όνομα του μελλοντικού οικοδεσπότη δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, ούτε ο Seth Rogen ούτε ο συνάδελφος του ο Paul Rudd νιώθουν ότι είναι μια δουλειά που υποθετικά θα ήθελαν.

Μπορούμε λοιπόν με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι δεν είναι κανείς από τους δύο. Είχαν, όμως, μια σύσταση για κάποιον που θα ήθελαν να δουν να παρουσιάσει τα Όσκαρ μια μέρα.

 

 
 

«Είναι δύσκολο», παραδέχτηκε ο Seth Rogen, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι κάποιος κωμικός της γενιάς του θα ήταν έτοιμος για το έργο.

«Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κωμικοί εκεί έξω που θέλουν, σωστά;» είπε πριν αυτός και ο Paul συμφωνήσουν ότι θα έπρεπε να είναι κάποιος «εκτός του πολύ mainstream».

Εμείς πάντως έχουμε να πούμε πως πλέον όντως τα Όσκαρ έχουν χάσει κάτι από την αίγλη τους και πλέον ο κόσμος τα αντιμετωπίζει λίγο σαν άλλη μία γραφικότητα του Χόλυγουντ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved