Όλα τα νέα movie trailers που είδαμε στο Super Βowl

Οι νέες κυκλοφορίες που έρχονται έκαναν την εμφάνιση τους ειδικά για την περίσταση.

Είτε σας αρέσει το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο είτε όχι, η Κυριακή του Super Bowl είναι μια αδήλωτη εθνική εορτή για τους Αμερικάνους. Ακόμη και στην εποχή του streaming, το Super Bowl είναι ένα από τα λίγα γεγονότα που τραβάει πάντα την προσοχή του έθνους. Και δεν είναι μόνο το παιχνίδι που είναι πόλος έλξης.

Το Super Βowl είναι ένας θεσμός που γίνεται πόλος έλξης για τις εταιρίες παραγωγής στην Αμερική μιας και ο κόσμος που βρίσκεται στις οθόνες του εκείνη τη στιγμή, εκτός του ότι είναι άπειρος, θέλει να δει καινούρια πράγματα και διψάει για πληροφορία.

Με λίγα λόγια ο θεσμός του Super Βowl είναι κάτι παραπάνω από θελκτικός για τις νέες ταινίες και μάλιστα τα στούντιο παραγωγής μπαίνουν στον κόπο να φτιάξουν μοναδική τρέιλερ μόνο και μόνο για το Super Bowl.

Τα στούντιο του Χόλιγουντ έχουν συνειδητοποιήσει ότι το να έχουν τόσους πολλούς θεατές ταυτόχρονα είναι η τέλεια ευκαιρία για να αρχίσουν να παρουσιάζουν τρέιλερ για τις μεγαλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τους επόμενους μήνες. Ουσιαστικά, το hype ξεκινάει εδώ.

Δες εδώ φέτος ποιες είναι οι ταινίες που έδειξαν trailer στο Super Bowl:

 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

 

 
 

 Moon Knight

 

 
 

Jurassic World: Dominion

 

 
 

Netflix 2022 Movie Preview and The Adam Project

 

 
 

The Lord of the Rings: The Rings of Power

 

 
 

Nope

 

 
 
 

 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved