Assosiated Press Κάτι μας πιάνει σκεπτόμενοι ότι ο Liam Neeson θα γίνει κωμικός

«Θα σε αναζητήσω, θα σε βρω και θα σε σκοτώσω». Πάνε αυτές οι μέρες για τον Liam Neeson που μεταμορφώνεται σε Leslie Nielsen.

«Ή που θα μου τελειώσει την καριέρα, ή θα μου την απογειώσει». Τολμηρά λόγια θα έλεγε κανείς από τον Liam Neeson, την ώρα που ετοιμάζεται για το νέο, γεμάτο σφαίρες πρότζεκτ του. Μια μικρή παρένθεση μόνο. Το ότι η ταινία του θα έχει σφαίρες δεν σημαίνει ότι θα είναι και αιματηρό, ιδίως όταν αυτές είναι «Στραβές». Αν έκανες το συνειρμό «σφαίρες» και «στραβές» σίγουρα κάτι σου θύμισε και δεν έχεις λάθος.

O Liam Neeson ήταν η πινελιά που θέλαμε στο «Κenobi»

Βέβαια εδώ μιλάμε για ιεροσυλία, όχι απαραίτητα από την πλευρά του σκληρού Liam ο οποίος μετά από τζεντάι, εκπαιδευτής του Batman, εκτελεστής της CIA και άνθρωπος που κατατροπώνει λύκους, έχει βάλει πλώρη για Frank Drebin, ή αλλιώς ο πρώτος κωμικός ρόλος στην καριέρα του Leslie Nielsen στο reboot του «Naked Gun» (στα ελληνικά «Στραβές Σφαίρες»).

 

 

Με το Hollywood να μεταφέρει συνεχώς επιτυχημένα franchises ξανά στη ζωή (τα περισσότερα χωρίς λόγο) η Paramount Studios προσέλαβε τον Seth McFarlane να αναλάβει την αναβίωση του «Naked Gun» και εκείνος επικοινώνησε με τον Liam Neeson προκειμένου να το γυρίσει στην κωμωδία. 

Πριν πολλά χρόνια είχε ανακοινωθεί πως πρωταγωνιστής αυτού του ιερόσυλου project θα ήταν ο Ed Helms, ωστόσο αυτό άλλαξε και ενδεχομένως η παρουσία του να Neeson να αποτελέσει δέλεαρ για τον κόσμο.

 

 

Μπορείς όμως να φανταστείς τoν αιματηρό Bryan Mills του Taken σε σκηνή που πάει να αρπάξει όπλο και να του φεύγει από το χέρι, ύστερα να ρίχνει από τον τρίτο όροφο τον συνεργάτη του ή να μπερδεύει τους τρομοκράτες με τους ομήρους;

Μοιάζει περίεργο, αλλά τόσα χρόνια πριν το ίδιο λέγαν τότε για τον Leslie Nielsen ο οποίος έπαιζε μόνο σε σοβαρά έργα, μέχρι να έρθει η ώρα του να εμφανιστεί στην κωμωδία «Airplane» και να καθιερωθεί για πάντα ως ένας από τους κορυφαίους κωμικούς στην ιστορία του Hollywood.

 

 

Όπως ανέφερε ο Liam Neeson, σκοπός της παραγωγής είναι να ξεκινήσει η παραγωγή το καλοκαίρι και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2025. Λέτε η κωμωδία να του πηγαίνει του γερο-Liam;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved