Γοητευτική η χιονισμένη Ελλάδα, άλλο να τη βλέπεις από το διάστημα

Αστροναύτης φωτογραφίζει την χιονισμένη Ελλάδα και το στιγμιότυπο θα μπορούσε να είναι πίνακας του δωματίου σου.

Το χιόνι έπεσε για τα καλά στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες κι εμείς φυσικά δεν το περιμέναμε να γίνει. Η ομορφιά του τοπίου ήταν πολύ έντονη και όλοι οι άνθρωποι βγήκαν για να διασκεδάσουν με το χιόνι. Φυσικά δεν έλειψαν οι ζημιές και οι καταστροφές σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αθήνα. Η Αττική Οδός έκλεισε και κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Παρόλα αυτά το να τη βλέπεις από ψηλά, όχι από το αεροπλάνο αλλά το διάστημα ήταν κάτι πρωτόγνωρο και γοητευτικό. Το παρακάτω άλμπουμ δεν λέει ψέματα:

 

 

Υπάρχουν όμως κι άλλες εκπλήξεις εκτός από αυτές. Το χιόνι μπορεί να μεταμορφώσει μία ολόκληρη χώρα και αυτό φυσικά είναι εμφανές πάντα από ψηλά και πόσο μάλιστα από το διάστημα.

 

Η χειμωνιάτικη Ελλάδα στα γαλανόλευκα. Σε μερικά σημεία δεν διακρίνεται εύκολα το χιόνι από τα σύννεφα, αλλά δίπλα στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, μπορούσα να δω καθαρά τον Ευβοϊκό Κόλπο, όπου βρίσκεται και ο Πορθμός του Ευρίπου», γράφει σε ανάρτηση στο Twitter ο 52χρονος αστροναύτης ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή «Cosmic Kiss».

 

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved