MasterChef: «Όταν μου μιλάς, μου μυρίζει τραχανάς»

Δεν ειπώθηκε η παραπάνω ατάκα από τους κριτές του διάσημου ριάλιτι, αλλά δεν θα μας χαλούσε αν συνέβαινε.

Τι μας έχει απομείνει στην ελληνική τηλεόραση πλέον μετά από τόσες κατινιές και λόγους να απογοητευόμαστε από τα τόσα άνοστα σίριαλ (πέραν εξαιρέσεων), κακών ειδήσεων και «φτωχών» ριάλιτι που ρίχνουν διαρκώς τη νοημοσύνη μας;

Ουσιαστικά την τηλεόραση δεν την έχουμε πλέον για να παρακολουθούμε κάποιο πρόγραμμα, αλλά περισσότερο για να ανοίγουμε το Netflix ή την οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα για να δούμε κάποια ταινία – σειρά ή για να παίζουμε PlayStation. Ή όπως είχε πει και ο Joey στα «Φιλαράκια», για διακοσμητικούς λόγους ως το μέρος που είναι στραμμένα όλα τα έπιπλα του δωματίου.

 

 

Η τριάδα του MasterChef που συνεχίζει να σπάει τη μονοτονία

Με τον σύγχρονο άντρα να ασχολείται πολύ με τη μαγειρική, να ψάχνεται, να ενημερώνεται, να διαβάζει και να επιχειρεί συνταγές είναι σαφώς και ένας από τους λόγους που μπορούν να σε φέρουν ολοένα και πιο κοντά στην τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθήσεις MasterChef. Αν πάλι δεν το έχεις με τη μαγειρική, μια ευκαιρία για χάρη της ιερής τριάδας των κριτών, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη.

 

 

Μετά από τόσα χρόνια η τριανδρία των κριτών που «εξουσιάζει» τη διάσημη εκπομπή μαγειρικής, είναι μια πραγματική όαση ανάμεσα στην σαπίλα των ριάλιτι, με τη χημεία της να αποτελεί πόλο έλξης που σπάει τη μονοτονία, προσδίδοντας παράλληλα ποιότητα. Σαν μια παρέα τριών τυπάδων που θα ήθελες να αράξεις μαζί τους για ποτό πέρα από μαγειρικούς σκοπούς, να κουβεντιάσετε, να βγείτε έξω, να κάνετε χαβαλέ.

Μια κουβέντα τους στο πλατό του MasterChef είναι αλήθεια πως μπορεί να κάνει τον οποιονδήποτε να αισθανθεί πως είναι εκεί μαζί τους, περνώντας ευχάριστα την ώρα του. Όπως αυτή καλή ώρα με τον τηγανητό τραχανά του Chef Κοντιζά.

 

 

Αναμφίβολα η κατάσταση στην ελληνική TV είναι και παραμένει ακόμα ένα από τα μεγάλα παράπονα όσον αφορά τη διασκέδαση και για τα πρότυπα που δημιουργεί στα νέα παιδιά, οπότε όταν κάποιος ξεχωρίζει μέσα από το «βούρκο» δεν είναι κακό να λαμβάνει κάποιο prize για αυτό που προβάλει. Για αυτό και μας αρέσει η τριάδα Κουτσόπουλου-Κοντιζά-Ιωαννίδη, πέρα από τις μαγειρικές της ικανότητες.

Διότι έχει την κατάλληλη χημεία για να σε κρατήσει σε εγρήγορση, την ποιότητα και το περιεχόμενο που κάθε παρέα θα ήθελε να διαθέτει. Αυτό το know how για να μην κλείνεις την τηλεόραση σκεπτόμενος ότι έχασες την ώρα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved