Μπορεί να ακούγεται παράξενο, τα προγνωστικά όμως αυτό λένε.

Η Lady Gaga εδώ και καιρό πιστεύεται ότι είναι στη διεκδίκηση του βραβείου Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στα Όσκαρ, ανατρέποντας πολλά από τα στάνταρ του θεσμού. Αρκεί όμως να καταφέρει πρώτα να κερδίσει τον Α' Γυναικείο για τα BAFTA, στα οποία είναι υποψήφια. 

Ποιος θα το πίστευε αυτό μερικά χρόνια πρίν όταν η διάσημη σταρ είχε ξεσηκώσει τον κόσμο με τη μουσική και τις ακραίες της εμφανίσεις; Μάλλον κανείς. Τώρα όμως με την καταπληκτική της εμφάνιση στο House Of Gucci μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. 

Έγινε κυριολεκτικά Patricia Reggiani, ο χαρακτήρας της στο House of Gucci, ή έτσι λέει: όπως είπε στη βρετανική Vogue για το εξώφυλλο του Δεκεμβρίου 2021, «έζησε» με τον Reggiani για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, ενσαρκώνοντας τη δολοφόνο του Gucci. μία πλήρης απασχόληση. Η πρώην Ιταλίδα σοσιαλίστρια, σήμερα 73 ετών, είναι ακόμα ζωντανή, αλλά η Gaga αρνήθηκε να τη συναντήσει.

 

 
 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά από αυτά ακούγονται ως τρελά. Αλλά περισσότερο από αυτό, ο ρόλος ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της: Ενσάρκωσε το ρόλο με κάθε δύναμη που είχε και αυτό φαίνεται στην οθόνη.

 

 
 

Οι υποψηφιότητες για τα BAFTA αποκαλύφθηκαν, και ενώ πολλές από τις επιλογές ευθυγραμμίστηκαν με προηγούμενες προβλέψεις — κανείς δεν περίμενε να έχει μία σοβαρή υποψηφιότητα η νέα βασίλισσα της ποπ.

Αυτό και μόνο δείχνει πως το πάει καλά και στην υποκριτική. Για να δούμε όμως τι θα γίνει στα BAFTA. Αν το πάρει για τον Α' γυναικείο τότε ίσως και να έχει ελπίδες ακόμη και για Όσκαρ.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved