Ο ηθοποιός φτάνει όλο και πιο κοντά για νέος 007.

«Ποιος πρέπει να παίξει τον νέο James Bond;» είναι ίσως η απόλυτη απορία για την τέχνη του casting.

Από το You Only Live Twice του 1967, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας κουρασμένος Connery, το ερώτημα κινείται σε συνεχή τροχιά γύρω από τo franchise.

Η εξάντληση του Connery με τον Bond οδήγησε στον George Lazenby του On Her Majesty’s Secret Service και στη συνέχεια είδαμε πάλι τον Sean σαν 007 να επιστρέφει για το Diamonds Are Forever.

 

 

Αυτό το πέρα ​​δώθε, που τελικά κορυφώθηκε με τον Roger Moore να πρωταγωνιστεί στο Live and Let Die, καθιέρωσε τον Bond ως έναν εύπλαστο ρόλο, που θα άλλαζε σχήμα με κάθε ηθοποιό.

Στον απόηχο του No Time to Die του 2021, το οποίο ολοκλήρωσε την εποχή του Bond του Daniel Craig, η συζήτηση έχει ξεσπάσει ξανά.

Ποιος πρέπει να είναι ο νέος Bond; Η μακροχρόνια παραγωγός του franchise Barbara Broccoli έχει να μας πει μάλλον καλά πράγματα για έναν αιώνιο υποψήφιο αντικαταστάτη: τον Idris Elba.

 

 
 

Η ίδια πιστεύει πως ο Elba είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και πως αν δεν ήταν ο Craig (τότε) ίσως και να ήταν η επιλογή της. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Δεν ξέρουμε ακόμη, μιας και στην ουσία όλες αυτές οι φήμες προήλθαν από ένα email των παραγωγών που έλεγε πως ίσως ένας από τους πιο δημοφιλείς αντικαταστάτες του Craig ίσως να είναι ο Idris Elba.

 

 
 

Φυσικά τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο και πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν πως ίσως ο Elba να μην είναι καλή επιλογή μιας και θα χαλούσε την ιστορία, αφού ο Bond είναι Σκωτσέζος και λευκός. Φυσικά πολλοί έχουν αντιδράσει σε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

Εμείς απλά περιμένουμε κι ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Idris Elba που πολύ θα θέλαμε να τον δούμε σαν τον επόμενο 007.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved