Τι θα έκανες αν έβλεπες αστυνομικό στην πόρτα σου κρατώντας την παραγγελία σου;

Όταν έχεις συλλάβει τον ντελιβερά, οφείλεις να τελειώσεις την αποστολή του. 

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι μπορεί να έκανε αυτός ο ντελιβεράς στο δρόμο προκειμένου να αναγκάσει έναν αστυνομικό όχι απλά να του ρίξει κλήση αλλά να τον συλλάβει κανονικά, που πραγματικά η φαντασία φτάνει σε επίπεδα ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Τα σενάρια είναι πολλά αλλά πραγματικά δεν βγάζουν και πολύ νόημα. Τι μπορεί να έκανε για να του περάσει χειροπέδες και να τον στείλει στο τμήμα. Στο παρακάτω άλμπουμ δίνουμε ορισμένα εξ αυτών που μάλλον πρέπει να τα έκανε όλα μαζί για να φτάσει στη σύλληψη:

 

 

Όποιος και να ήταν ο λόγος, η ουσία είναι ότι η παραγγελία ήταν καταδικασμένη να μην φτάσει ποτέ στο σημείο παραλαβής της στη Νότια Ντακότα. Όχι όμως όσο ο συγκεκριμένος «Σέρπικο» είχε βάρδια. Κύριος κανονικός πήρε την παραγγελία και την παρέδωσε στη γυναίκα που την είχε κάνει. Το συγκεκριμένο περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε μέσω του TikTok στο διαδίκτυο με τον αστυνομικό να αποθεώνεται.

«Δεν συνηθίζονται τέτοια περιστατικά αλλά το να κάνουμε κάποια μικρά πράγματα, όπως το να βοηθάμε τους ανθρώπους είναι κάτι γίνεται πιο συχνά από ότι φαντάζεται ο κόσμος. Από κάτι τέτοια μικρά πράγματα οι αστυνομικοί μπορούν να κάνουν την διαφορά» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας για τον αστυνομικό-ντελιβερά που δικαίως κέρδισε το σεβασμό όλων.

Policeman Delivery


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved