Μήπως το έχουμε παρακάνει λίγο με τον κορονοϊό και τα ψέματα στη δουλειά

Καμιά φορά μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα όταν προσπαθείς να αποφύγεις την εργασία σου, όπως το έπαθε και η Ellie Middleton.

Όχι δεν είναι κακό να κολλήσεις Covid, αυτό εξυπακούεται όσο προσέχεις και δεν κολλάς τους γύρω σου, όταν όμως εκμεταλλεύεσαι τις καταστάσεις και πας να λουφάρεις τότε καλά να πάθεις αν τελικά εκτεθείς ανεπανόρθωτα, όπως ακριβώς έπαθε δηλαδή μία κοπέλα από την Αγγλία.

Το ψέμα που είπε η Ellie Middleton στο αφεντικό της για να μην πάει για δουλειά, δεν είχε και τόσο καλή κατάληξη. Έτσι είναι όταν λες τόσο απρόσκοπτα ψέματα για να κάνεις skip τη δουλειά και να πας σε πάρτι. Τι ακριβώς έγινε όμως;

Σε μπελάδες μπήκε μία κοπέλα στην Αγγλία που αποφάσισε να πει ψέματα στο αφεντικό της πως κόλλησε COVID, προκειμένου να μπορέσει να βγει άνετα με τις φίλες της. Μόνο που σε πολλές περιπτώσεις «σπάει ο διάολος το ποδάρι του» και η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια. Μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις έτυχε στην Ellie την οποία την πήραν χαμπάρι, από πού αλλού; Μα από τα social media φυσικά.

 

covid2

 

Την πάτησε πολύ άσχημα η Ellie Middleton, καθώς ένα από τα μέλη της παρέας είναι φίλος στο Snapchat με το αφεντικό της και στο στόρι που ανέβασε, φαινόταν το πρόσωπο της νεαρής κοπέλας. Πάει η κάλυψη της, πάνε όλα. Δεν μπορούσε να το μαζέψει με τίποτα το ψέμα που είπε.

Κάτι φυσικά που δεν πέρασε απαρατήρητο από το αφεντικό της που της έστειλε μήνυμα...

«Που είσαι;», την ρώτησε και όταν εκείνη του απάντησε πως είναι σπίτι, δεν πείστηκε, επιμένοντας να μάθει πως και βγήκε έξω. Τότε ήταν λοιπόν που αναγκάστηκε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την... ιστορία της.

Όταν εμπλεκόμαστε μέσα σε ψέματα που έχουμε κατασκευάσει, τότε πολλά δεινά μας συμβαίνουν, μιας και ως γνωστόν κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια. Κάποια στιγμή τα ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια.

Αυτό ακριβώς έπαθε η Ellie αλλά δεν είναι η μόνη, έχει γίνει κάπως της μόδας τώρα τελευταία να εκμεταλλευόμαστε την πανδημία προς όφελος μας και κυρίως για να μην πηγαίνουμε στη δουλειά.

 

 
 

Η ιστορία της Ellie όμως δεν τελειώνει εκεί

 «Το τεστ ήταν αρνητικό. Έκανα από τα PCR της μητέρας μου και τα αποτελέσματα ήρθαν αμέσως γιατί δουλεύει σε οίκο ευγηρίας. Έτσι πήγα στο πάρτι της Λίλη και αύριο θα έρθω για δουλειά», όμως ούτε αυτό τον έπεισε το αφεντικό.

Της ζήτησε να το e-mail από το σύστημα υγείας που να επιβεβαιώνει το αρνητικό τεστ, το οποίο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν το είχε.

Μάλιστα σε νέο βίντεο που ανέβασε, έδειξε τα νέα μηνύματα του αφεντικού της που επέμενε να λάβει mail. Έχουμε ξεφύγει εντελώς μάλλον. Καλά όλα αυτά, εντάξει είπε ψέματα γιατί ήθελε να μην πάει στη δουλειά, γιατί όμως έπρεπε να το διατυμπανίσει και στα social; Άλλος μαζοχισμός κι αυτός.

Δες εδώ τα βίντεο από την ιστορία της Ellie Middleton:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved