Doctor Strange 2: Χάος από παράλληλα σύμπαντα και cameos

Τι άλλο μπορεί να σκαρφιστούν εκεί στο MCU μετά την επιτυχία του Spider-Man: No Way Home.

To «Doctor Strange 2: In the Multiverse of Madness» εκτός από το ότι θα αποτελέσει το πρώτο θρίλερ του MCU, θα συνεχίσει τις εκπλήξεις και τα crossovers που ξεκίνησε το Spider-Man: No Way Home. Μόνο που αυτή τη φορά -φταίει και η ταινία- στη Marvel θα το πάνε ένα επίπεδο πιο πέρα.

 

 

Spider-Man του Maguire; Παρόν! Του Garfield;

Με τον Doctor Strange να είναι γκουρού στην εναλλαγή διαφορετικών συμπάντων και με την επιλογή του να βοηθήσει τον Spider-Man του Tom Holland, μη δίνοντας σημασία στην πιθανότητα να μπουν όλα τα παράλληλα σύμπαντα σε μια ευθεία, η συνέχεια της ιστορίας του θα έχει πολλά crossovers. Αρχικά όποιος νόμιζε ότι ο Spider-Man του Tobey Maguire εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Νο Way Home, έπεσε κραυγαλέα έξω καθώς θα βρίσκεται και στο σίκουελ του Doctor Strange, έστω και αν η συμμετοχή του περιοριστεί σε cameo εμφάνιση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σκηνοθέτης είναι ο Sam Raimi, ο οποίος είχε κάνει την original τριλογία του Ανθρώπου Αράχνη.

Σύμφωνα όμως με comment του Binge Watch This, ενδεχομένως εμφάνιση να κάνει και ο Spider-Man του Andrew Garfield, από τον οποίο μάλιστα το κοινό ενθουσιάστηκε και περιμένει πώς και πώς μια ακόμα ταινία μαζί του.

 

 

Τα πιο άκυρα cameos είναι προ των πυλών

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου του 2022 και θα φέρει τον διάσημο μάγο απέναντι στην Scarlett Witch, τον Mordo αλλά και τον Strange Supreme (τον κακό εαυτό του) θα έχει και άλλες εκπλήξεις και όσο περνάει ο καιρός οι φήμες θα πληθαίνουν για την εμφάνισή τους.

 

 

Θυμίζουμε πως στο cast συμμετέχουν οι Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez, ενώ σκηνοθετεί ο Sam Raimi.

Στο παρακάτω άλμπουμ σας έχουμε μαζέψει ποια cameos φημολογούνται ότι θα σκάσουν μύτη στην ταινία και ετοιμάζονται να μας «στείλουν». Μερικά εξ αυτών δεν τα έχουμε δει ακόμα καθώς είναι από άλλα σύμπαντα, άλλα τα έχουμε απολαύσει ήδη σε ταινίες:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved