Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και ακούστε τον σκηνοθέτη της ταινίας The Batman.

Ο σκηνοθέτης του νεου Batman, Matt Reeves εξηγεί το δημιουργικό σκεπτικό πίσω από το δραματικό eyeliner σε στυλ emo του Robert Pattinson.

Είναι emo ο νέος Batman; Κι αν ναι, πόσο;

Παίρνοντας υπόψιν την παράδοση του Christian Bale, ο Pattinson έχει πολλές προσδοκίες να εκπληρώσει. Υπήρξε κάποια αντίδραση στο αρχικό casting, αλλά ως επί το πλείστον, πολλοί θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν την άποψή του για τον αγαπημένο του χαρακτήρα. Το buzz ήταν θετικό από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Batman, το οποίο έκανε προεπισκόπηση του Pattinson's Batsuit, της φωνής και του μακιγιάζ. Ναι, μακιγιάζ, γιατί σε διάφορα σημεία της ταινίας, ο Bruce του Pattinson θα φορέσει ένα επικό emo eyeliner.

 

 

Γιατί είναι τόσο Gothic ο νέος Batman;

Ο Reeves εξήγησε πρόσφατα τη διαδικασία σκέψης πίσω από το δραματικό eyeliner σε μια συνέντευξη. Μερικοί θαυμαστές μπορεί να εξεπλάγησαν βλέποντας τον Bruce Wayne να έχει το πιο σκούρο βλέμμα όλων των εποχών και να είναι σαν μόλις να βγήκε από τη Rebound, αλλά ο Reeves είπε ότι ενθουσιάστηκε με την εικόνα που βγάζει. Μιλάει για τη συνολική θεατρικότητα του Batman.

 

 
 

Ποια είναι η διαφορά σε αυτόν τον Batman;

Μπορεί να είναι αλήθεια ότι όλοι οι προηγούμενοι ηθοποιοί του Batman στην οθόνη φορούσαν κάποιο eyeliner ενώ φορούσαν την κουκούλα, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο ορατό όσο είναι στον Pattinson, κι αυτό συμβαίνει γιατί σε πολλές στιγμές δεν φοράει τη μάσκα του. Είναι μια τολμηρή εμφάνιση και, όπως είπε ο Reeves, συνδέεται με τη δραματική πλευρά του ήρωα.

 

 
 

Το μουτζουρωμένο eyeliner δίνει την εντύπωση ότι ο Bruce πραγματικά περνάει δύσκολα και το ζει. Δεδομένου ότι ο Batman φαίνεται να εξερευνά την ψυχή του Bruce σε βαθύ επίπεδο, αυτός ο επιπλέον συλλογισμός για το eyeliner έχει νόημα και δείχνει ότι ο Reeves έχει σκεφτεί πολύ τις ενέργειες του Bruce.

Για να δούμε τελικά αν όντως αξίζει όλο αυτό το eyeliner…περιμένουμε με αγωνία να βγει στο σινεμά.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved