The Batman: Η πρώτη σκηνή μας βάζει σε σκοτεινό κλίμα

Κυκλοφόρησε το πρώτο κλιπ της ταινίας και ο Bruce Wayne γνωρίζει από κοντά τον Edward Nashton/Riddler.

Δεν είχαμε αμφιβολία ότι το «The Batman» του Matt Reeves θα είχε σκοτεινό χαρακτήρα, κάτι που είδαμε σε όλα τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα. Βέβαια άλλο να παρακολουθείς ένα βιντεάκι που σου κάνει teasing την ταινία και άλλο να βλέπεις σερί λεπτά το ίδιο το φιλμ.

 

 

Όπως είχε κάνει λοιπόν και ο Christopher Nolan στο «Dark Knight Rises», έτσι και ο Reeves έδωσε στον κόσμο μέσω του διαδικτύου μια πρώτη γεύση για αυτό που θα δουν σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το hype όπως είναι λογικό εκτοξεύτηκε στα ύψη.

 

 

Τι είδαμε στην πρώτη σκηνή του The Batman;

Σε αυτά τα σύντομα λεπτά που προλάβαμε να δούμε, ο Bruce Wayne του Robert Pattinson, παρευρίσκεται σε μια κηδεία όντας εντελώς ακοινώνητος και εσωστρεφής απέναντι στον κόσμο. Η τελετή της κηδείας ωστόσο διαλύεται με τον Edward Nashton/Riddler να κάνει «ντου», δείχνοντας ότι μάλλον γνωρίζει τη διπλή ταυτότητα του Εκδικητή της Γκόθαμ.

Μέχρι την πρεμιέρα (4 Μαρτίου του 2022) βέβαια έχουμε ακόμα. Θυμίζουμε πως το cast περιλαμβάνει τους Robert Pattinson (Batman/Bruce Wayne), Zoe Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot/Penguin) και John Turturro (Carmine Falcone).

Απολαύστε την πρώτη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί:

 

The Batman First Scene


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved