Το Lord Of The Rings επιστρέφει στις ζωές μας με νέο trailer

The Rings Of Power: Το νέο trailer της νέας σειράς της Amazon είναι εδώ.

Το πρώτο teaser trailer για το The Lord of the Rings: The Rings of Power ακούμε την Γκαλάντριελ που διαβάζει J.R.R. Αυτή είναι η κλασική ομιλία Ring Verse του Tolkien.

Γιατί η σειρά της Amazon είναι κάτι διαφορετικό;

Η Amazon έχει περάσει τα τελευταία χρόνια αναπτύσσοντας μια απίστευτα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά που διαδραματίζεται στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, η σειρά εξερευνά μια χρονική περίοδο χρόνια πριν από τα γεγονότα που εμφανίζονταν στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Πίτερ Τζάκσον. Ωστόσο, η εκπομπή και οι ταινίες δεν συνδέονται άμεσα, παρά το γεγονός ότι βασίζονται στο ίδιο υλικό πηγής.

 

 
 

Θα δούμε νέα πρόσωπα

Ένας από τους μεγαλύτερους τρόπους με τους οποίους ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Prime Video έκανε γνωστό η διαφορά του από τις ταινίες του Τζάκσον είναι μέσω του κάστινγκ. Κανένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν εμπλέκεται στη σειρά και επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον μερικοί σημαντικοί ρόλοι αναδιατυπώθηκαν.

Αυτό περιλαμβάνει έναν άγνωστο ηθοποιό που υποδύεται τον Έλροντ του Ρίβεντελ, τον οποίο έπαιξε στο παρελθόν ο Χιούγκο Γουίβινγκ, και η Μόρφιντ Κλαρκ που υποδύεται τη νεαρή Γκαλάντριελ. Η Κέιτ Μπλάνσετ έπαιξε στο παρελθόν το ρόλο αλλά η Κλαρκ που αναλαμβάνει τον ρόλο για το σόου του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών της Amazon δείχνει πόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο χαρακτήρας της.

 

 

Το Amazon Prime Video αποκάλυψε περισσότερα για το The Lord of the Rings: The Rings of Power, καθώς η ανακοίνωση του τίτλου συνοδεύτηκε από ένα σύντομο τρέιλερ. Το βίντεο δείχνει πώς η Amazon σφυρηλάτησε ένα περίτεχνο χειροποίητο λογότυπο, καθώς το μέταλλο ρέει μέσα από το ξυλόγλυπτο για να δημιουργήσει τον νέο τίτλο.

Το φημισμένο Ring Verse

Το λεγόμενο Ring Verse είναι μια επέκταση της επιγραφής που εμφανίζεται στο κλασικό One Ring. Ο πλήρης στίχος του Ring εκτείνεται πέρα ​​από αυτό που διαβάζει η Γκαλάντριελ και περιλαμβάνει: "Ένα δαχτυλίδι για να τους κυβερνά όλους, ένα δαχτυλίδι για να τους βρει, ένα δαχτυλίδι για να τους φέρει όλους και στο σκοτάδι να τους δεσμεύει, στη Χώρα της Μόρντορ όπου βρίσκονται οι Σκιές ."

Μέσω του συνδυασμού του τίτλου, της αποκάλυψης του λογότυπου και της ανάγνωσης του Ring Verse, είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα Rings of Power στην εκπομπή Lord of the Rings του Prime Video. Δεν θα πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι η σφυρηλάτηση των δαχτυλιδιών είναι ένα από τα καθοριστικά γεγονότα της Δεύτερης Εποχής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved