Assosiated Press O Willem Dafoe θέλει να υποδυθεί τον Joker μαζί με τον Joaquin Phoenix

Για τον Dafoe το ιδανικό σενάριο για το sequel του Joker περιλαμβάνει τον ίδιο σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Ο Willem Dafoe έχει φτιάξει τον δικό του μύθο ως κορυφαίος villain με τον ρόλο του Green Goblin στις ταινίες Spider-Man, κάτι που όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό για τη φιλμογραφία του ως κακού του Hollywood. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο GQ δεν αυτοπροτάθηκε μόνο για τον επόμενο ρόλο που θα ήθελε, αλλά έδωσε και τη βασική σεναρία ιδέα πίσω από αυτόν. 

Στόχος του είναι το sequel του Joker με τον Joaquin Phoenix στο οποίο θα ήθελε να παίξει μαζί με τον Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο του απόλυτου κακού της Gotham City. Μπορεί να μην είναι τίποτα απολύτως επιβεβαιωμένο για το αν και πότε θα έχουμε κάποιο sequel, όμως το τέλος της ταινίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός καταστροφικού comeback του πιο χαοτικού κλόουν.

 

 

Ο ίδιος ο Dafoe θα ήθελε πολύ παίξει τον Joker, αλλά δεν θα ήθελε με τίποτα να κλέψει τον ρόλο του Joaquin Phoenix, θα μπορούσε όμως να το κλέψει λίγη από τη δόξα. Σύμφωνα με το σενάριο που έχει στο μυαλό του θα μπορούσε να υποδύεται κάποιον μιμητή που θαυμάζει τον Joker και να είναι ακόμα πιο χαοτικός και παρανοϊκός ανταγωνιζόμενος τον πραγματικό Joker βυθίζοντας την Gotham City σε ένα ακόμα μεγαλύτερο χάος.

Αναπτύσσοντας περισσότερο τη σεναριακή ιδέα, η μίμηση αυτή θα μπορούσε να καταλήγει σε κάποιου είδους μονομαχία μεταξύ των δύο Joker ή κάτι άλλο που μπορεί να έχει σκεφτεί ο Dafoe και δεν μας το λέει για να μην είναι εντελώς spoiler. 

 

 

Παρά τις φήμες για το sequel του Joker καμία από αυτές δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το στάδιο της φημολογίας. Ούτε ο Joaquin Phoenix δεν γνωρίζει το αν θα έχουμε ένα Joker 2, αν και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πολύ ευχαρίστως θα φορούσε και πάλι τα παρδαλά ρούχα της απόλυτης καταστροφής. Ελπίζουμε η επιθυμία του Willem Dafoe να ταράξει λίγο τα νερά της παραγωγής και να βάλει μπρος τις διαδικασίες για ένα sequel του Joker, ανεξάρτητα από το αν θα ακούσουν την ιδέα του ή όχι.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved