Το Justified επιστρέφει και φέρνει μαζί του τον US Marshal Raylan Givens

Spin off περιμέναμε, αλλά τελικά μας έρχεται κάτι πολύ καλύτερο.

Πριν από περίπου ένα χρόνο μάθαμε ότι o Timothy Olyphant θα επιστρέψει στον ρόλο του Raylan Givens για μια spin off σειρά που θα βασιζόταν στο Justified. Οι πληροφορίες ήθελαν τον Olyphant να έχει ένα μικρό ρόλο αυτή τη φορά, πληροφορίες που κατέρρευσαν παταγωδώς και αντί για ένα spin off θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο revival του Justified. 

Σύμφωνα με το Variety η νέα σειρά θα λέγεται Justified: City Primeval και σεναριακά θα τοποθετείται 8 χρόνια μετά το τέλος του Justified. Ο Givens αφήνει πίσω του το Kentucky και μετακομίζει στο Miami για να μεγαλώσει τη 14χρονη κόρη του μέχρι που η «δουλειά» τον στέλνει στο Detroit στο κυνήγι ενός επικίνδυνου κοινωνιοπαθή που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πονοκέφαλο για την αστυνομία.

 

 

Το σενάριο και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Dave Andron και Michael Dinner με τον τελευταίο να είναι και σκηνοθέτης της σειράς και για την FX Entertainment να αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα η αναβίωση του Justified. Ο Eric Schrier, επικεφαλής της FX, δήλωσε πως από τη στιγμή που το Justified ήταν μια από τις καλύτερες σειρές της περασμένης δεκαετίας, η αναβίωσή της θα γινόταν χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό. Όχι μόνο ο Timothy Olyphant αλλά όλη η ομάδα του Justified πρόκειται να συναντηθεί και πάλι στα γυρίσματα του City Primeval για να δώσουν νέα πνοή στο έργο του Elmore Leonard.  

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Justified δεν έχουν δοθεί ακόμα μιας και είναι μάλλον πολύ φρέσκια η αλλαγή σχεδίων. Μόλις τον περασμένο Ιούνιο ο ίδιος ο Schrier δήλωνε πως ετοιμάζουν ένα spin off με βάση το Justified και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη και είχαμε τέτοια δραματική αλλαγή σχεδίων. Εμείς από την πλευρά θα πούμε πολύ καλά έκαναν και ανέστησαν τη σειρά και δεν έκαναν κάποιο spin off γιατί η ιδέα του Justified έχει να δώσει πολλά ακόμα και απέχει πάρα πολύ από το να μας κουράσει. Από τη στιγμή που θα δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι τον Timothy Olyphant και την υπόλοιπη ομάδα που κερδίζει, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι το Justified: City Primeval θα αξίζει.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved